comic con 2018
V zraku · buzz buzz

Igričarji in zvesti spremljevalci anglo-ameriške pop kulture vedo, da so sandiegovski Comic Con ‘mokre sanje’ vsakega ljubitelja iger, popularnih filmov in stipov. Nekateri udeleženci so s svojimi prepričljivimi in kakovostnimi kostumi obiskovalce vrgli na zadnjico, drugi pa bolj nasmejali.

San Diego Comic Con je največji dogodek, ki združuje pop in geek kulturo s številnimi drugimi žanri in mediji. Na dogodku se zberejo najbolj zvesti oboževalci sodobne kulture, ki vsako leto nestrpno čakajo na svojih ‘pet minut slave’.

Med 19. in 22. julijem so obiskovalci lahko videli nastope svojih najljubših zvezdnikov, drugi pa so izkoristili priložnost, da pokažejo svoje spretnosti v maskiranju v najljubše like. In nekateri so se resnično dobro odrezali.

Zbrali smo najbolj zanimive ‘cosplaye’ s Comic Cona 2018, na vas pa je, da izberete svojega najljubšega.

Galerija slik – Cosplay 2018

Dumbledore, Harry PotterOdpri galerijo
shutterstock_430260673 Kaj je ‘poletni penis’ in ali je resničen? mg-cthu-225520-unsplash To so 3 najboljše države za digitalne nomade, ki delajo prek spleta RISANI JUNAKI Ilustrator prikaže smešno plat risanih junakov … in ti so popolnoma drugačni, kot jih poznamo PR3i Po dopustu z veseljem v službo · · · · ·