Vintage obleke družic
V zraku · buzz buzz

Poznate pravilo, da družice ali svatje nikoli ne smejo zasenčiti neveste. Družicam na teh fotografijah je uspelo ravno nasprotno.

Nekoč smo podobo družic gledali zgolj na ameriških filmih, danes pa so najboljše prijateljice neveste postale najpomembnejši element poroke. Poleg njihove naloge ‘biti ob strani nevesti’, pa je postalo pomembno tudi, da na poroki ob njej zasijejo. A ne tudi, da jo zasenčijo!

Od oblek, v katerih so videti, kot da je oprava Dedka Mraza, do zaves lahko vidimo, kako se je (modni) čas močno spremenil … na bolje.

Galerija slik – Smešne obleke družic

Vintage obleke družicOdpri galerijo
Najstniki se odpravljajo na operacije, da bi dosegli videz fantazijskega sebe na najljubših Snapchat filtrih. Snapchat dismorfija: najstniki se odpravljajo na operacije, da bi dosegli videz Snapchat filtrov valerie-elash-623413-unsplash 10+ stvari, zaradi katerih se ženske nikoli ne bi smele počutiti krive Koliko je v resnici star vaš kuža? Koliko je v resnici star vaš kuža? 5 stvari, za katere ste mislili, da so francoske, a niso 5 stvari, za katere ste mislili, da so francoske, a niso · · · ·