Kako se obleči kot pravi moški?
Utrip mesta · moda · moška moda

Ni le prava kombinacija oblačil tista, ki določa ali imate smisel za oblačenje. Velik delež, če se želite obleči kot gentleman, odigra tudi dejstvo, da se vam oblačila podajo. Torej kroj. Obleke ne smejo biti preozke, ne preširoke, sicer se boste bodisi počutili neudobno, bodisi boste izpadli večji, a ne na način, kot si ga želite. Zato sledite sledečim 15 stilskim smernicam in jih imejte v glavi, ko se odločate o tem, kaj boste nosili čez dan. In garantirano boste očarali prijatelje in sodelavce.

Kako naj se obleče gentleman? Tukaj je 15 stilskih smernic, ki jih mora poznati vsak moški, ki da kaj nase. Videz je namreč poleg energije, ki jo oddajamo in govora, enako pomemben kot izobrazba, izkušnje in sposobnosti.

PREBERITE ŠE: Hipster, umakni se, v mestu je nov šerif – Yuccie

Hipster je mrtve, živel Yuccie! Hipster, umakni se, v mestu je nov šerif – Yuccie Hipsterji, čas je, da se poslovite od brade. Yucciji,…so in! Hipsterji, čas je, da se obrijete! cover-tipi-brad To je 6 najbolj trendi moških brad 2015 Mišičasti kostim Muscle Suit Kako do mišičastega telesa brez vadbe? ·