BeFunky Collage
V zraku · buzz buzz

Kaj je majhno ali veliko, je relativna stvar. A strinjati se moramo, da so nas ti predmeti dolgo časa zavajali, da so majhni, a so v resnici neverjetno veliki.

Fotografije največjih zgradb, neverjetne skulpture in osupljive človeške sposobnosti so passé. Pogled na te fotografije vam bo dal misliti, da ste celo življenje živeli v zablodi.

Prave velikosti nečesa pogosto ne morete oceniti, vse dokler ne naredite primerjave z nečim znanim. Od gromozanskih zajcev, srhljivih krempljev do pljuč konja … te stvari so še večje, kot ste verjetno mislili.

Galerija slik – Neverjetno velike stvari

Velikost srca modrega kitaOdpri galerijo
Uspešen otrok. Tako so danes videti ljudje z najbolj znanih memov na svetu, ki smo jih vsi uporabljali 7 misterioznih duševnih motenj, ki so jih sposobni naši možgani. Skrivnostne duševne motnje, ki so jih sposobni naši možgani x1080-7an Saj ni res, pa je: 70-letni dedek je obseden z igro Pokemon Go Instagramerji pozor, odslej lahko najamete vohuna, ki bo razkrinkal lažne profile, s katerimi se dopisujete. Instagramerji, pozor, odslej lahko najamete vohuna, ki bo razkrinkal lažne profile, s katerimi se dopisujete · · · ·