Zvočnik iz prazne rolice toaletnega papirja.
V zraku · buzz buzz

Ljudje si stvari poenostavimo, kolikor je le mogoče. Lenoba je gonilo razvoja, pa če si priznamo ali ne, in čeprav je na črnem seznamu človekovih lastnosti, je kljub svoji pregovorni brezdelnosti kriva za marsikateri nepogrešljivi izum oziroma trik, s katerim se skozi dan prebijemo precej lažje. Zato vam ponujamo 17 DIY-nasvetov, ki vam bodo olajšali življenje.

Kdo vse je imel prste vmes pri nastanku naslednjih trikov, ne vem, a vem, da boste z njimi lahko ‘preskakovali stopnice’ ter si ne samo olajšali življenje, ampak tudi privarčevali kak evro. Ne mučite se tam, kjer se vam ni treba, in ne iščite tam, kjer vam bodo rešitev prodali za visoko ceno. Kar so za nekoga smeti, je lahko za vas zvočnik za pametni telefon. Naredite sami! In za božjo voljo, naučite se že metati frizbi!
PREBERITE ŠE: Neverjetni triki s cestnim kolesom & freestyle umetnik Brumotti

Zgubana majica? Vrzite jo za pet minut v sušilni stroj skupaj z nekaj kockami ledu. Voilà. Gub ni več.Odpri galerijo

kovr Zanimiva ”uničena” slikarska dela kolumbijskega umetnika Foto: upload.wikimedia.org 10 najdražjih in najprestižnejših slik na svetu airplane-passing-the-mooon-perfect-timing (1) 22 fotografij posnetih v ravno pravem trenutku kama-surfing-pig-go-pro Nova zvezda GoPro kamere je rojena: pujs Kama, ki surfa na havajskih valovih ·