PicMonkey Collage
Utrip mesta · dom

Ker si mrzlih jesenskih večerov ne predstavljamo brez tople skodelice dišečega čaja, smo pobrskali za kreativnimi cedili za pitje čaja, ki še dodatno popestrijo prijeten ritual, ki polepša dan.

Pitje omamno dišečega čaja je eden naših dnevnih ritualov, ki ga ne bi zamenjali za nič na svetu. Ker se približujejo mrzli zimski dnevi in je pitje čaja vedno bolj pogosto na “dnevnem seznamu”, smo pobrskali za kreativnimi pripomočki za pitje čaja, ki še dodatno polepšajo prijetne trenutke, ko v rokah držimo toplo skodelico, v nos lovimo prijetne vonjave in v skorajšnji “zen” idili zremo skozi okno.

PREBERITE ŠE: Trend: najboljši kosmati slip-on čevlji

V kolikor sodite med prave ljubitelje čaje in niti pomislite ne na čaj v že pripravljenih vrečkah, bo nakupovalni vodič po kreativnih cedilih za čaj kot nalašč za vas.

vir: amazon.comOdpri galerijo

254fa5686d3095f595ac1e13839e6dab_large Kefirko – slovenska posoda za pripravo domačega kefirja na Kickstarterju app5 360 SHELF: Večnamenska rotacijska polica slovenskega oblikovalca Luke Pirnata PicMonkey Collagegugalnice Notranje gugalnice – nov najljubši kotiček doma Captain America Selk’Bag Marvel: postanite superheroji v spalni vreči ·