najlepši fitnesi
Utrip mesta · arhitektura

Danes vam predstavljamo 16 najlepših in stilsko dovršenih fitnesov po svetu, ki vas bodo motivirali, da tudi sami skočite na kakšno vadbo ali dve. Tukaj so najlepši fitnesi na svetu.

Fitnes ni le kraj, kjer treniramo svoje telo, ampak tudi kraj, kjer se spočije naš duh. In zakaj si ne bi tudi oči? No, morda ste zdaj pomislili na lepe fante in dekleta, na katere naletite v fitnesu, a mi smo imeli v mislih predvsem estetiko fitnesa. Tudi ta ni zanemarljiva. Vse prej! Vodilni fitnesi po svetu tako k sodelovanju že vabijo vodilne oblikovalce, ki ustvarjajo skupne prostore. In tukaj je izbor najlepših. V galeriji poglejte, kateri so najlepši fitnesi na svetu.

PREBERITE ŠE: 100 let ženske vadbe: ženski fitnes trendi skozi čas

Galerija – najlepši fitnesi na svetu

La Belle Equipe, Pariz, FrancijaOdpri galerijo
Green-Magic-Homes-110-1020x610 Kako zgraditi okolju prijazno ‘Hobitsko’ hišo v manj kot treh dneh! hiše na drevesih za odrasle Hišice na drevesih za odrasle, v katerih bi z veseljem preživeli noč ali dve Market Square Tower - prozorni bazen na višini Prosojen bazen, v katerem plavate in hodite po zraku Nebotičnik Lotte World Tower Vstopite v najhitrejše dvigalo na svetu: lift v Lotte World Tower vas prežarči nadstropja više · · · · ·