kristopher-roller-188180
V zraku · buzz buzz

Novo leto je odlična priložnost za to, da v svoje življenje uvedemo nekatere spremembe. Priporočljivo je, da ustvarimo seznam zaobljub, ki jih bomo izpolnili v naslednjih 365 dneh.

Odločili smo se, da vam pri tem pomagamo. Ponujamo vam 18 idej za zaobljube v letu 2018.

1. Spravite se v formo.

Vzemite si čas zase, poskrbite za svoje telo in zdravje vam bo hvaležno. Več pozornosti posvetite ukvarjanju s športom in zdravi prehrani.

2. Jejte zdravo hrano.

Med prazniki običajno pojemo veliko nezdrave hrane. Po novem letu moramo zato spremeniti način prehrane. Jejmo kar se da zdravo hrano v zmernih količinah.

3. Ne odlašajte.

Če si postavimo cilje, moramo narediti vse, da nam jih uspe doseči. Ko se enkrat navadimo, da delo odlašamo, bo veliko težje.

4. Izboljšajte svoje psihološke sposobnosti.

Če nam bo uspelo izboljšati koncentracijo in druge mentalne veščine, bomo lahko lažje nadzirali svoje vedenje in se hitreje učili.

5. Spoznavajte nove ljudi.

Če večino svojega časa preživimo doma, veliko zamudimo. Sklepanje novih prijateljstev bo pozitivno vplivalo na vašo osebnost in kariero.

6. Bodite aktivni.

Ne preživite celega dneva pred računalnikom. Tudi ko se ne ukvarjamo s športom, se moramo ves čas gibati.

7. Postanite bolj samozavestni.

Velika doza samozavesti bo pripomogla k vaši dobri volji. Omogočila vam bo tudi, da boste bolj prepričani vase, ko boste povabili simpatijo na zmenek.

8. Zaslužite več denarja.

Iščite nove priložnosti za zaslužek. Najdite delo ali pa izkoristite možnosti, ki vam jih ponuja splet, v svoj prid.

9. Postanite bolj vljudni.

Lepe manire niso nikoli odveč. Omogočile vam bodo, da se boste lažje povezali z drugimi, ki si bodo o vas ustvarili dobro mnenje. Ti bodo o vas imeli boljše mnenje.

10. Zmanjšajte raven stresa.

Stres ima lahko zelo škodljive posledice za vaše zdravje. V modernem svetu se mu ne moremo povsem izogniti, a z veliko truda ga lahko precej zmanjšamo.

11. Naspite se.

Vzemite si čas za kakovosten spanec. Priporočljivo je, da spimo približno 8 ur na noč.

12. Opustite kajenje cigaret.

Za kadilce je novo leto prava priložnost za opustitev kajenja. Za to je treba vložiti veliko truda, a telo vam bo zelo hvaležno.

13. Berite.

Knjige so odličen način za pridobivanje novega znanja. Postavite si cilj glede števila prebranih knjig v letu.

14. Izboljšajte spolne odnose.

Vsaka zdrava zveza potrebuje določeno mero intimnosti. Potrudimo se, da bomo ustrezno zadovoljili tako sebe kot tudi svojega partnerja oziroma partnerico.

15. Postanite bolj snažni.

S tem, ko bomo uredili svoj dom in delovno mesto, bomo postali bolj produktivni in bolje razpoloženi.

16. Oblačite se s stilom.

Verjetno ste že slišali pregovor, ki pravi, da obleka naredi človeka. To je še kako res, zato pazite, da boste vselej izbrali obleko, primerno situaciji.

17. Pijte zmerno.

Alkohol je zelo škodljiv za zdravje. Zato moramo omejiti svoje uživanje alkoholnih pijač ali pa celo povsem nehati piti.

18. Preživite več časa z bližnjimi.

Življenje je prekratko, da bi čas zapravljali z nesramnimi ljudmi. Osredotočimo se na druženje z ljudmi, ki nam pomenijo veliko.

shutterstock_624832211 Zakaj je novo leto zares priložnost za nov začetek? O pristanku na luni je govoril je Jules Verne. 12 vznemirljivih napovedi iz knjig, ki so se uresničile Najbolj zanimiva silvestrovanja na svetu Najzanimivejša silvestrovanja na svetu Odpiranje penine Kako odpreti penino? Inovativni načini odpiranja steklenice penine · ·