Nedopustne napake smešne za umret.
V zraku · buzz buzz

Vsakemu se pri delu prikradejo napake. Tudi mi se včasih zatikpamo … zatipkamo, pa to kljub večkratnemu branju spregledamo – toda obrtniki, načrtovalci in oblikovalci, predstavljeni v nadaljevanju, so pri opravljanju svojega dela pogrnili na celi črti. Le kaj so razmišljali, ko so načrtovali pipo brez umivalnika, kanalski pokrov zabetonirali na grbini in košarkarski obroč namestili tik pod okno???

Nihče ni popoln, in preden se razburite, se spomnite, da so tudi nesposobni obrtniki, oblikovalci in načrtovalci samo ljudje. Toda napake, ki so si jih pri opravljanju svojega dela privoščili in ki jih boste spoznali v nadaljevanju, so preprosto nedopustne, čeprav istočasno smešne za umreti. Za svoje opravljeno delo si zato zaslužijo ne samo cvek, ampak tudi odpoved. Kdo jim je pravzaprav sploh dal službo?

PREBERITE ŠE: Ahati, ki spominjajo na fotografije pokrajine

Nekdo je škarje tako briljantno zapakiral, da potrebujemo škarje, da jih odpakiramo.Odpri galerijo
YouTube 12 YouTube kanalov, ki nas bodo dejansko naredili (še) pametnejše! Stresne službe 10 služb, ki se jim morate izogibati, če ne marate stresa PicMonkey Collage “Fish gape” – nov trend, ki je izpodrinil oboževani “duck face” Zavrnitev Kdo je bolj krut pri zavrnitvah? Moški ali ženske? ·