Tukaj je prvi pogled na Angelino Jolie in Elle Fanning kot Zlohotnico in Auroro na prizorišču snemanja Zlohotnice 2.
Kulturni izbor · film

Kaj so skrivnosti backstaga, o katerih igralci, režiserji ali producenti le redko govorijo? Tukaj je 19 fotografij, ki bodo to razkrile.!

Proces nastajanja filma je lahko težaven in zapleten, vsekakor pa je vsaj tako zanimiv kot film sam. Igralci, režiserji in producenti skupaj preživljajo dan, zato ni čudno, da se lahko na prizorišču snemanja dogaja vse mogoče. Na fotografiji spodaj sta Cate Blanchett in njena dvojnica v posebni obleki za vizualne efekte za film Thor: Ragnarok.

Kako vse skupaj poteka? Na srečo so igralci z nami delili nekaj redkih fotografij s snemanja, ki razkrivajo tudi nekaj skrivnosti. In tukaj je 19 fotografij, ki dokazujejo, da je backstage še kako zanimiv.

Galerija: 19 redkih fotografij, ki kažejo, kaj se v resnici dogaja v backstagu snemanja filma

Takšni so filmski dvojniki v Aquamanu.Odpri galerijo
maxresdefault1 Uspeh in slava sta v genih: ti slavni imajo še slavnejše starše, a jih ne poznajo vsi true-lies-desktop-wallpaper (1) 10 najboljših vohunskih filmov, ki si jih moraš (ponovno) ogledati HarryPotter_WB_F1_HarryHoldingInvisibilityCloakInGryffindorCommonRoom_Still_100615_Land (1) 6 čarobnih stvari iz Harryja Potterja, ki so dejansko resnične roman-holiday-1200-1200-675-675-crop-000000 Najlepše ljubezenske klasike vseh časov: 4 poletne romance, ki jih moraš ogledati · · ·