Cara Delevingne
Utrip mesta · moda

Cara Delevingne je britanska manekenka s priimkom, na katerem si je veliko ljudi že polomilo zobe. A še več si je na njej spočilo oči. Slovi po močnih, gostih in naravnih obrveh, ki so postali njen zaščitni znak in ki jih je iz modnih brvi preselila na ulice. Postala je prvi samostojni obraz znamke TopShop in med drugim promovirala tudi spodnje perilo Victoria’s Secret. Odlično poje, v družini pa ima vzdevek ”Monster” (pošast).

Cara Delevingne, ki rada poprime za bobne in piše svojo glasbo, je svoje manekenske ambicije nakazala že pri 10. letih, ko se je pojavila v izdaji italijanske modne revije Vogue. Zadnjih nekaj let je ljubljenka modnih gurujev in znamk kot fotomodel, zato ne preseneča, da ima v svoji manekenski karieri že ogromno ”trofej”- Moschino, Fendi, Chanel, Zara, Blumarine, Dolce & Gabbana, Burberry, Saint Laurent in DKNY, če jih omenimo samo nekaj. Odlično poje, njene ambicije pa sežejo dlje od modnih revij in ”photoshootingov”. Nastopila je v filmih Ana Karenina, The Face of An Angel in London Fields.

PREBERITE ŠE: #1 – Adriana Lima – Najbolj seksi ženske manekenke 2015

Cara DelevingneOdpri galerijo

cover-adriana-lima #1 – Adriana Lima – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 cover-ultimativni-snezni-cevelj-underarmor Under Armour Fat Tire GTX – zimski čevelj z Michelinovim podplatom Majice s potiskom Najbolj domiselne majice s potiskom PicMonkey Collage Pust: Pustni kostumi in maske slavnih · · · ·