20 epskih fotografij z Burning Man 2018, ki dokazujejo, da je to najbolj odštekan festival na svetu.
V zraku · buzz buzz

Nekoč je bil resnično skrajen festival, ki je temeljil na načelih vključevanja, samozavesti in družbenih prizadevanj, a se je danes Burning Man nekoliko spremenil. Razprave o 1.500 ameriških dolarjih, ki jih za festival morate odšteti, so relativna stvar, a ne moremo zanikati, da te fotografije prikazujejo, kako odštekan je ta dogodek.

Burning Man danes stane 1.500 ameriških dolarjev, kar se morda z motom festivala ravno ne ujema ali pač se, ker napihuje ego brogrammerjev iz Silicijeve doline in psevdoboemskih milijarderjev. Seveda je veliko ljudi, ki se še zmeraj udeležijo festivala zaradi pravega duha dogodka, saj so instalacije na njem precej neverjetne in je vzdušje intenzivno.

Večino fotografij s tega festivala lahko vidimo na Instagramu, kjer vplivneži posnamejo nešteto podobnih fotografij. Tako dobimo občutek, da smo na Burning Manu videli vse. A tu je zbirka drugačnih fotografij, ki prikazujejo, da je na tem festivalu mogoče videti veliko več.

Galerija slik – Burning Man 2018

Burning Man 2018Odpri galerijo
shutterstock_760460398 9 pasem psov, ki se odlično razumejo z mačkami Doggy Dreamhouse Doggy Dreamhouse: edinstvena pasja hiša s travnato streho russian-slapping-competition Tekmovanje v klofutanju: najbolj bizaren šport na svetu Cedijo se jim sline: 10 moških poklicev, ki so ženskam najprivlačnejši Cedijo se jim sline: 10 moških poklicev, ki so ženskam najprivlačnejši · · · · ·