The 20 Day Binge
V zraku · buzz buzz

Vemo, da so številni, predvsem glasbeniki, mnoga svoja največja dela ustvarili pod vplivom opojnih substanc (drog, alkohola), kar tudi odkrito priznavajo. A ameriški grafični oblikovalec Brian Pollett aka Pixel-Pusha je psihedelično umetnost prignal do skrajnosti, saj je za svoj projekt The 20 Day Binge eksperimentiral z različnimi drogami in vsak dan pod vplivom drugega narkotika ustvaril ilustracijo istega motiva. Pod vplivom 20 različnih drog (kokain, LSD, THC …) je tako nastalo 20 ilustracij v povsem drugačnem slogu.

20 ilustracij pod vplivom 20 različnih drog je 20-dnevni projekt, ki se ga je lotil grafični oblikovalec iz San Francisca Brian Pollett, ki je v imenu umetnosti vsak dan pred ustvarjanjem zaužil različen narkotik. Vse ilustracije iz serije The 20 Day Binge so tako nastale pod vplivom različne droge.

PREBERITE ŠE: Nasa: domišljijski retro plakati potovanj v vesolje

Rezultat je naravnost fascinanten in ponudi vpogled v dogajanje v glavi med učinkovanjem droge, ki v človeku povzroči povsem drugačno videnje sveta.

KokainOdpri galerijo
Dokumentarni film Bogati otroci instagrama Dokumentarni film: bogati otroci Instagrama grand_tour (1) Nasa: domišljijski retro plakati potovanj v vesolje Polmaraton dobil kljub temu, da je pred seboj potiskal hčerko v otroškem vozičku Hčerko potiskal v otroškem vozičku in dobil polmaraton Vroča masaža Kako masirati partnerja? Masaža boljša od seksa. ·