21 kul daril za maturante
V zraku · buzz buzz

Na srednješolska vrata s svojo težko roko že trka matura. Vsak čas se bo začelo obdobje napornega preverjanja znanja, ki lahko zapečati marsikatero usodo. A na koncu te nočne more maturante čaka obdobje dolgih počitnic in novih dogodivščin. Pritiče pa se, da se pridnim dijakom za konec uspešno opravljene šole podari kakšno malenkost. Preberite seznam 20 kul daril za maturante, ki vam je lahko v pomoč pri izbiri darila.

V spodnji fotogaleriji si lahko ogledate seznam 20 kul daril za maturante. Junij bo namreč minil v hipu, s tem pa tudi obdobje zaključevanja srednje šole ter konec pisanja mature. Opremite se z inovativnim darilom, ki ga bo vaš maturant vesel, vi pa mu boste s tem lahko pokazali, kako ponosni ste na njegov trud in uspeh.

20 kul daril za maturante:

PREBERITE ŠE: Top 20: najboljše zaročne fotografije 2017

Ovitek za računalnik PalmsOdpri galerijo
citymagazine-cover Najbolj neverjetne fotografije z maturantskega plesa depresja_6 Kako odpustiti tistim, ki si tega ne zaslužijo? Screen Shot 2017-05-25 at 10.59.55 copy Presenečeni boste, kako ljudje s celega sveta definirajo lepoto ILUSTRACIJE Te ilustracije briljantno povzamejo dvojne standarde, s katerimi se soočajo ženske ·