Stvar, ki jih niste vedeli o sebi preden ste postale mame
V zraku · buzz buzz

Marsikatera ženska pravi takole. Preden sem postala mama sem lahko spala kolikor sem hotela. Lahko sem ure in ure klepetala po telefonu. Nikoli nisem zares pomislila, da je katera roža na travniku lahko strupena ali se pozanimala o alergijah. Nikoli se nisem pretirano ozirala na pozno uro,… Ko so postale mame, pa se jim je svet obrnil na glavo. In čeprav se sliši, kot da so lahkotno življenje zamenjale za življenje polno skrbi, so z otrokom odkrile zanimive stvari, ki jih o sebi niso vedeli preden so postale mame. Preverite, do kakšnih ”odkritij” se dokopljejo ženske, ko postanejo mame.

Postati mama je dar in najboljši poklic. Naporen, a ki bogato poplača. In kot mame se ženske učijo. O otroci, o sebi. Iz dneva v dan, pa najsi bo to o tem kakšen je najboljši način za uspavanje dojenčka, kakšna je najbolj trendovska frizura za hčerko ali najbolj zvit način kako sinčka prepričati, da bo pojedel zelenjavo. A mame kot rečeno ne učijo samo otrok, v tem procesu se namreč spotoma naučijo tudi veliko stvari o sebi. Pri samoodkrivanju pa naletijo na zabavne in bolj resne vrline, ki jih posedujejo.

PREBERITE ŠE: Kaj se zgodi, ko hčere mami zaupajo svojo frizuro?

V nadaljevanju si preberite o 20 stvareh, ki jih ženske verjetno niste vedele o sebi preden ste postale mame.

Vaše znanje iz matematike je pravzaprav obupnoOdpri galerijo
Adriano Alarcon: človek-pol brada, pol nekaj drugega Fifty Fifty Selfie Barber Shop: ko polovice brade in brkov nadomestijo ščurki in kokice Povečajte svojo produktivnost na delovnem mestu s temi triki. Recept, kako povečati produktivnost na delovnem mestu Zmagovalci natečaja National Geographic Traverel Photo Contest 2015 To so zmagovalne fotografije natečaja National Geograpfic Traveler Photo Contest 2015 cover-bogat Kako z obnašanjem prepričaš ljudi, da si bogat?! ·