shutterstock_355088285 (1)
Utrip mesta · otroci

Vsak starš ima željo, da je njegov otrok poseben, drugačen, da izstopa in da ljudem ne uide iz spomina. Vse se začne z izbiro imena. To mora biti kul, prefinjeno in zapomnljivo hkrati, zato naloga vsekakor ni lahka. Da vam vse skupaj nekoliko olajšamo, smo poiskali 20+ superkul otroških imen za 2019, tako za fantke kot za dekleta. Morda pa prav tukaj najdete pravo ime ali pa vsaj navdih.

Izbira otroškega imena ni mačji kašelj, še posebej, če niste prepričani, kje iskati navdih. Če iščete ime za vašega otroka, a še ne veste, kaj bi mu nabolj ustrezalo, začnite s superkul otroškimi imeni, ki se kar skotalijo z vašega jezika. In idealen kraj za iskanje je naš seznam, kjer smo pripravili superkul otroška imena za 2019.

Pa pozor: vsako takšno otroško ime zahteva, da malčku oblečete usnjeno jakno in sončna očala!

Kul imena za fantke

Dimitri
Elvis
Feliks
Hugo
Kai
Leo
Maks
Orion
Oskar
Oto
Staš
Zen

Kul imena za punčke

Ada
Arja
Alma
Klementina
Kora
Ida
Kaia
Lejla
Lola
Luna
Mila
Rubi
Sia

4 ZABAVNE IN NESTRESNE AKTIVNOSTI NA PROSTEM TO POLETJE, KI JIH LAHKO UGANJATE S SVOJIMI OTROKI. 4 zabavne in nestresne aktivnosti na prostem za poletje, ki jih lahko uganjate s svojimi otroki Moto Rocker Moto Rocker: omogočite svojemu otroku, da postane naslednji Valentino Rossi! 1000-500-citymagazine-cover Božična darila za otroke (do 10 let) troy-t-CwR42s9tSuQ-unsplash Najlepša stara slovenska imena za otroke, na katera smo čisto pozabili