2015 Sony World Photography
V zraku · buzz buzz

World Photography Organization je v teh dneh naznanil svoj ožji izbor zmagovalnih fotografij za letošnje nagrade 2015 Sony World Photography Awards. Letošnja oddaja fotografij je presegla rekord, saj je bilo oddanih kar 173. 444 izjemnih fotografij iz kar 171 različnih držav. Oglejte si najboljše fotografije po izboru Sony World Photography.

2015 Sony World Photography Awards je največji fotografski natečaj na svetu, ki vsako leto privabi številne fotografske talente, da se predstavijo širši javnosti v svoji najboljši luči. World Photography Organization je nedavno objavila svoj ožji izbor v treh kategorijah: ”Professional”, ”Open” in ”Youth”. Zmagovalne fotografije bodo tudi na ogled v Somerset House v Londonu, od 24. aprila do 10. marca. V galeriji si oglejte najboljše fotografije po izboru Sony World Photography.

Fotografije si oglejte v galeriji

2015 Sony World Photography Odpri galerijo

Prvi Fabergéjevi jájci sta bili narejeni po željah ruskega carja, pri vseh ostalih pa je Fabergé dobil povsem proste roke. Fabergé po skoraj 100 letih izlegel novo jajce, tokrat biserno A Small World – draga, pomanjšal sem se v Photoshopu A Small World – draga, pomanjšal sem se v Photoshopu tree-change-dolls-sonia-singh-4 Tree Change Dolls: punčke, ki so pretirana ličila zamenjala za vsakdanji obraz cover Edy Hardjo – Življenje akcijskih figuric superjunakov, kot ga še ne poznate · ·