20:16 MoonWalker so superge, ki ustvarjajo občutek breztežnosti.
Utrip mesta · moda

Ste kdaj želeli hoditi po Luni? Občutiti, kaj pomeni hoditi po breztežnostnem prostoru? 20:16 MoonWalker so prav posebne, a komercialne superge, ki dajejo občutek, kot bi hodili po Luni. To dosežejo s pomočjo zmogljivih magnetov N45, integriranih v podplat, ki se odbijajo, kar ustvarja občutek, kot bi hodili po Zemljinem naravnem satelitu, medtem ko gravitacija na Zemlji v resnici še naprej opravlja svoje delo.

Bi stopili v čevlje Neila Armstronga? Če želite dobiti občutek, kaj pomeni hoditi po Luni, vam zdaj ni več treba postati astronavt in dejansko odpotovati na Luno. Dovolj je nakup čevljev oziroma superg 20:16 MoonWalker, ki dajejo občutek, kot bi hodili po Luni.

PREBERITE ŠE: ShiftWear – superge z zaslonom

Občutek breztežnosti superge 20:16 MoonWalker dosežejo s pomočjo zmogljivih magnetov v podplatu. In medtem ko se boste počutili kot kozmonavt, vseeno ne boste videti, kot da ste za na Luno, saj so superge navzven povsem zemeljskega dizajna (nekoliko so si ga izposodili pri modnih natikačih Vans), nekoliko jih izdaja le debel vmesni podplat. Superge imajo sicer še kopico drugih lastnosti, ki si jih lahko ogledate v priloženem posnetku, ”simulacija” hoje po Luni pa vas bo stala (preračunanih) 130 evrov, kar je precej ceneje kot ekspedicija z Naso.

20:16 MoonWalker so superge, ki ustvarjajo občutek breztežnosti.Odpri galerijo
ODO - kavbojke, ki ne potrebujejo pranja ODO: Kavbojke, ki jih ni treba prati in nikoli ne smrdijo Hypnos Hoodie - majica z napihljivo blazino Hypnos Hoodie: jopa s kapuco, ki postane blazina za spanje Rokavice za zaslon na dotik Kako zimske rokavice spremeniti v rokavice za zaslon na dotik Sith Lord plašč Sith Lord: plašč, kot ga nosijo zlobni Sithi iz Vojne zvezd · ·