2019 Mercedes-Benz C
Utrip mesta · mobilno

Aktualna generacija Mercedes-Benza razreda C je med nami od leta 2015, a je očitno leto 2018 tisto, v katerem bomo ugledali njegovo osveženo in prenovljeno podobo. Uradno sicer na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi, pred tem pa vam z veseljem že izdamo nekaj skrivnosti.

Zunanjost avtomobili 2019 Mercedes-Benz C ponuja subtilne, a opazne spremembe. Prednja AMG diamantna maska je zdaj del standardne opreme, še dodatno pa jo popestrijo standardni LED-žarometi. Sprednji del ima rahlo spremenjene linije, prav tako zadnji, ki so mu dodali še opazen difuzor. Zadnje luči so prav tako v LED-tehnologiji. Na voljo so sveža 17-palčna dvojna petkraka platišča in dve novi kovinski barvi, srebrna Mojave  in zelena Emerald Green.

Notranjost ostaja skorajda nespremenjena, razen v primeru, da se odločite za 12,3-palčni zaslon namesto standardnih instrumentov. Prenovljeni volanski obroč ponuja drsne tipke, kar smo prvič spoznali pri Mercedesih razreda E. Informacijsko-zabavni sistem ima na voljo 7- ali 10,25-palčni zaslon in je povezljiv z vsemi oblikami pametnih telefonov. Večje spremembe so bili deležni asistenčni sistemi, ki imajo zdaj podporo v boljši kameri in izboljšanem radarju. Tudi za te spremembe je zaslužen večji brat Mercedes-Benz E.

PREBERITE ŠE: NOVI MERCEDES-BENZ RAZRED A: TO JE NOVI MERCEDES, ZA KATERIM BOSTE VSEKAKOR POGLEDALI (2019)

Pri Mercedesu niso pozabili na motorje, saj so jih nekoliko prenovili in jim dodali nekaj več konjskih moči. Na izbiro so ponudili tudi 9-stopenjski G-Tronic samodejni menjalnik. Na motorno paleto, ki bo na voljo na slovenskem trgu, je treba še malce počakati, prav tako na cene, ki bodo znane ob lansiranju modela na naš domači trg.

Galerija slik: 2019 Mercedes-Benz C

2019 Mercedes-Benz COdpri galerijo

2019 Mercedes-AMG G63 Mercedes-AMG G63: najmočnejša “oglata” ikona – 2019 2019 Mercedes-Maybach S 2019 Mercedes-Maybach S: Osvežitev z občutno več luksuza Toyota TRD Pro Toyota TRD Pro: za še več užitka na divjem terenu New Stratos New Stratos: legenda se vrača! · · · · ·