cover-21-sob
Utrip mesta · arhitektura

Soba s 360-stopinjskim pogledom na panoramo New Yorka, pa takšna z visečo posteljo ali notranjim bazenom, zgrajena na dnu Indijskega oceana ali pa v starem cerkvenem zvoniku. 21 sob, o katerih lahko večina izmed nas le sanjari – ali pa smo ob pogledu na njih rumeni od zavisti.

Si predstavljate, da zaspite v topli postelji in skozi steklo nad sabo opazujete zvezdnato nebo ali pa padajoče komete? Ali pa, da si privoščite romantično kopel v masivni kadi iz temnega lesa. Ali pa, da imate podstrešno stanovanje v stolpni uri s pogledom na Brooklynski most.

PREBERITE ŠE: Fotografije udobnih boemskih domovanj, ki prevzamejo

21 dizajnerskih sob po svetu, ob katerih se vam bo zdelo, da je soba, v kateri sedaj pregledujete fotografije v naši galeriji, navadna beznica.

Vila Amanzi na Tajskem – dnevna soba med skalami s pogledom na bazenOdpri galerijo
lego-2-xl Lego kocke v beli barvi za ljubitelje arhitekture Single-family-home-Groharjevo-by-3biro-Architects-1 Slovenska arhitektura – hiša v Škofji Loki zaokrožila po svetovnem spletu Foto: a21studio Luksuzno sproščanje v vietnamskem lesenem šotoru The Tent Hotel bo samooskrbujoč - tehnologija za njim bo zelena in trajnostna. Krystall: Norveški hotel v obliki snežinke, ki plava na vodi