ustnice
V zraku · buzz buzz

“Resnična barbika” je pred kratkim v ustnice dobila 20. injekcijo s hialuronsko kislino.

Še ena ženska se je odločila, da se bo spremenila v “živo lutko”, za estetske posege pa je do zdaj porabila več tisoč dolarjev. Andrea Emilova Ivanova iz Sofije v Bolgariji je do zdaj za štirikrat povečala velikost svojih ustnic in seveda ne namerava kar tako končati, saj želi postati ženska z največjimi ustnicami na svetu.

View this post on Instagram

#world #famous #girl

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Za vsak poseg odšteje približno 170 ameriških dolarjev (okoli 160 evrov), s svojo preobrazbo pa je začela pred dvema letoma. Priznava, da ne ve, koliko je za vse skupaj zapravila, saj je že nehala seštevati porabljen denar.

22-letna študentka filozofije fotografije napredka rasti ustnic deli tudi na svojem Instagramu. Čeprav se sooča s številnimi kritikami, Andrea ne odneha. Kot poroča Mail Online, je Ivanova dejala: “Zelo so mi všeč moje nove ustnice, po injekciji je sicer bilo težko jesti, dva do tri dni po posegu pa je še težje. Meni je všeč, da imam vedno več, čeprav nekateri zdravniki menijo, da je dovolj. Moj zdravnik mi je rekel, da mi bo pripravil še več injekcij, a moram počakati vsaj dva meseca.”

View this post on Instagram

#love #my #lips #Lippen 💖💕💋

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Še več, Andrea se ne boji na glas povedati tega, kar misli in v kar verjame: “Menim, da so moje ustnice čudovite, ljubim jih.”

Andrea je v letu 2019 potrojila velikost svojih ustnic, da bi bila s tem “bolj v trendu”. Takrat je povedala, da je obiskala skoraj vsako kliniko za estetske posege v Sofiji, kjer so ji vbrizgali “skoraj vse vrste polnil za ustnice”.

Medtem ko njen videz vsekakor večini ljudi ne bo všeč, pa je “živa lutka” dobila številne komplimente svojih oboževalcev. Nekateri so jo celo zaprosili. O tistih, ki njene preobrazbe ne odobravajo, pa pravi: “Imam pozitivne in negativne komentarje in ženske so tiste, ki pišejo največ negativnih komentarjev.”

View this post on Instagram

#memories #2k18 #2018

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Andrea verjame, da čeprav se mnogim zdi neokusna, je pomembno, da je všeč sebi. Tako nadaljuje: “Ne morem reči kako veliko je preveliko, ali pa če so lahko ustnice ‘prevelike, saj ima vsak človek drugačno razumevanje ‘velikega’, ‘večjega’ in ‘prevelikega’. Sem odprte glave in menim, da bi ljudje morali imeti pravico svobodne izbire, kaj je zanje veliko, večje ali preveliko. Zame ni meja.”

Ta 22-letna študentka meni, da je edinstvena, in da pri svoji estetski preobrazbi ne kopira nobene zvezdnice. Vendar priznava, da so velike ustnice tam, kjer živi, “v modi”, saj se veliko deklet odloča za polnila za ustnice.

View this post on Instagram

#white #bg #barbie

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

In kakšna je bila Andrea pred preobrazbo?

ezgif.com-webp-to-jpg - 2020-05-06T170800.065 Najbolj nenavadna imena zvezdniških otrok: X Æ A-12, Gravitacija, Pilot Inšpektor, Fuksija … katemc Vse ženske si pač ne želijo otrok, in ta umetnica odlično ilustrira, zakaj s tem ni nič narobe! aleja-zunanjost-banner-2 Nakupovalno središče Aleja Šiška se odpira ta petek, 8. maja 2020 sule-makaroglu-hAsAx5KxYYw-unsplash 8 pravil, ki zagotavljajo dobro življenje: medtem, ko vsi zavajajo, ti igraj častno!