cover
V zraku · buzz buzz

Vsakogar kdaj zapopade nostalgija po otroštvu, sploh, ko se ne počuti najbolje. In v godlji čustev prav nostalgija, ki bi ji lahko rekli tudi dobri stari časi, narekuje tempo. Čeprav v osnovi pomeni hrepenenje po nečem kar je bilo, predvsem prijetno, pa ni nujno, da jo na plano prikliče kaj slabega, ker nima smisla živeti v preteklosti, je pa lepo kdaj priklicati otroštvo. In nič ga ne bo priklicalo bolj, kot naša fotogalerija.

Vsi smo polni nostalgije. V preteklosti se skriva vedno kaj prijetnega, zato je tudi ne vržemo stran kot preluknjane nogavice, četudi od nje ostaja samo spomin, ki je ujet na fotografiji ali v naši glavi.

PREBERITE ŠE: Jugonostalgija – sladki in nepozabni spomini

Nostalgični smo predvsem za mladimi leti, ko je bilo največ tistih ”prvi” to, ”prvi” ono. Morda se je na predmetih, ki nas popeljejo nazaj že nabral prah ali so celo končali na smetišču zgodovine, pa na slikah in v naši glavi ostajajo sveži, kot sveže prepleskana klop. In za obujanje spominov ni nujno treba odpreti družinskega albuma, ker spomini so sila prilagodljiva bitja in se naselijo kamorkoli. Samo poglejte kje vse ”domuje” naša mladost.

Nutellini kozarci z risanimi junaki.Odpri galerijo
123 Mednarodni festival Highline Meeting – viseče mreže razpete v Alpah visoko nad tlemi 3317582-16x9-940x529 Steve Jobs: kako je leta 1999 “računalniški čarovnik” publiko osupnil z demonstracijo delovanja omrežja Wi-Fi crn-jade-designboomg01_0 Nebesa na vodi – CRN J’ade, prva razkošna ladja s plavajočo garažo 12345 Čokolada – zbirka najlepših umetnin iz čokolade · ·