children-going-to-school-around-the-world-35
V zraku · buzz buzz

Ali bi si drznili vsak dan prečkati kakšno izmed teh, tako nevarnih poti v šolo? Ko ste enkrat na podobnih višinah vedno pride prav nasvet: ne glejte dol!

Občasno se zgodi, da malo potarnamo koliko moramo peš prehoditi iz ene lokacije na drugo ali kako je neznosno dolga vožnja z avtobusom v šolo. Vendar so naše poti pravi luksuz proti nekaterim, ki smo jih za vas pripravili v galeriji.

PREBERITE ŠE: Bizarne fotografije otrok na prvi šolski dan

Gre namreč za zelo nevarne poti, ki jih morajo otroci po svetu prečkati dvakrat dnevno, da lahko pridejo v šolo in se udeležijo pouka. Nekatere poti so tako dolge, da otrokom hoja vzame tudi več ur dnevno, vendar se vseeno le-ti ne vdajo in kljub temu najdejo načine kako prečkati nevarno ozke poti ali deroče reke.

V galeriji si oglejte fotografije pogumnih otrok, ki vsakodnevno prečkajo najnevarnejše poti v šolo na svetu

Odpri galerijo

Tomas-Loewy-Burning-Man-2011-Highlights-pre-selection-138- Burning Man: 30 fantastičnih fotografij, ki popeljejo na najbolj ustvarjalen festival na svetu Suite Coco Chanel Of The Hotel Ritz Fotografije legendarnega stanovanja modne ikone Coco Chanel alienation-anelia-loubser-faces-flipped-upside-down-designboom-09 Anelia Loubser: Fotografije obrnjenih obrazov, ki iz ljudi izvabijo vesoljske poteze Foto: s.yimg.com Na podelitvi GQ nagrad za moške leta je vso pozornost pritegnila Kim Kardashian West