2Cellos ambasadorja znamke s.Oliver Black Label
Utrip mesta · moda · moška moda

s.Oliver Black Label predstavlja novo kampanjo za poletje 2017 in začetek sodelovanja z znamenitim glasbenim duom 2Cellos, ki sta postala ambasadorja znamke s.Oliver Black Label.

Svetovno znana umetnika Luka Šulić in Stjepan Hauser s svojimi nastopi navdušujeta občinstvo po celem svetu in nastopata na najbolj prestižnih svetovnih odrih. Njun umetniški izraz ruši meje med žanri, od klasične in filmske glasbe, popa in rocka. Prav zato sta vrhunska umetnika postala ambasadorja znamke s.Oliver Black Label, prestižne znamke, ki uteleša stil sodobnega moškega. Vrhunski dizajn, ki je dopolnjen z odličnimi materiali in elegantni kroji, je namenjen vsem, ki želijo eleganten in prefinjen, a hkrati sodoben, urban in sproščen videz.

PREBERITE ŠE: s.Oliver z ekskluzivno kolekcijo The Fusion

Skrbno izbrani materiali in elegantni kroji predstavljene kolekcije s.Oliver Black Label so namenjeni moškim, ki potrebujejo elegantna oblačila, a želijo tudi ležerne kombinacije. Novost linje Smart Supply je model obleke Joggsuit – to je kombinacija obleke in športne trenirke in je kos, ki ga mora imeti v garderobi vsak sodoben moški.

Galerija – 2Cellos ambasadorja znamke s.Oliver Black Label

2Cellos ambasadorja znamke s.Oliver Black LabelOdpri galerijo
bleu-de-chanel-ad-lg Top 8: najboljši moški parfumi za poletje 2017 cover-moske-frizure Moške trendovske frizure 2017, ki bi jih moral poznati vsak moški moški čevlji 2017 top natikači Moški čevlji 2017: top natikači, v katerih vam letos ne bo vroče Stopalke William & Sterling William & Sterling: moške stopalke, ki ostanejo na svojem mestu · · · ·