BRIDGET-JONES
V zraku · buzz buzz

Na svetu je malo boljših izkušenj od dobrega, strastnega poljuba. Dober poljub pa ni funkcija enega posameznika temveč interakcija med dvema človekoma. Vseeno pa je tehnika poljubljana nekaj, kar po mnenju astrologije ni zvito iz trte. V spodnjem članku vam predstavljamo astrološka znamenja, ki se najboljše poljubljajo.

Tu predstavljamo 3 astrološka znamenja, ki se najboljše poljubljajo. Čeprav se poljub zgodi med dvema osebama, pa imajo ta astrološka znamenja menda najboljše predispozicije, da je poljub z njimi naravnost nebeška izkušnja.

Ribi

Ribe so najbolj nežne in čuteče izmed vseh astroloških znamenj. To jih neizogibno naredi osebe, ki se izjemno dobro poljubljajo. Znajo se uskladiti z drugo osebo, hkrati pa do vsakega poljuba pristopijo z izjemnim zanimanjem in odprtostjo. Pri poljubljanju so hkrati popolnoma prisotne in hkrati v stiku z nečim transcendentalnim.

Strelec

Strelci so svobodne duše in to se odraža tudi v načinu njihovega poljubljanja. Vsakič, ko poljubite strelca, je izkušnja nekoliko drugačna. Poleg tega se strelci ne bojijo  neznanega, kar jih pogosto pelje v zelo zanimive dogodivščine.

Rak

Raki znajo osvajati in osovjiti. Hkrati pa so izjemno topli, varni in naravnost ljubki, zato se jim je nemogoče upirati za dolgo časa. Njihovi poljubi so strastni in ljubeči, drzni in domači.

shutterstock_1179701284 Tudi ti ponoči “žagaš”? Ta študija pravi, da se ljudje, ki smrčijo, hitreje starajo jayson-hinrichsen-zeF2788ZKLM-unsplash Sovraži laži: to astrološko znamenje velja za najiskrenejše Daj, čeprav imaš malo: modre besede Bude, ki ti resnično pokažejo pot Daj, čeprav imaš malo: modre besede Bude, ki ti resnično pokažejo pot 66650482_787523208308204_2158039995262241057_n Makeup Mini Fridge Blaupunkt: zdaj lahko kupiš hladilnik za kozmetiko · ·