adrianna-van-groningen-d_kBd6pOjeg-unsplash
V zraku · odnosi

Mišljenja o poroki so različna – nekateri se poročijo zelo zgodaj, drugi na usodni da čakajo celo večnost. Razlog? Norost, zaljubljenost, usoda ali pa je preprosto nekje “zapisano”, da se boste poročili točno tisto leto, mesec in dan, celo uro, minuto in sekundo. Ta astrološka znamenja se poročajo pri zelo mladih letih. Poglej, ali si med temi tudi ti.

Nekatera astrološka znamenja celo življenje oklevajo, ali želijo dahniti usodni da, druga pa se preprosto prepustijo. Za ta tri astrološka znamenja je moč usode pomembnejša od števila let.

Oven

Ovni veljajo za zelo impulzivne osebe. Že najmlajši znak, da v razmerju ne cveti, obravnavajo kot velik problem. V novem razmerju si želijo preveč naenkrat in so celo preveč iniciativni – zelo verjetno se že po enem mesecu razmerja z ljubljeno osebo preselijo v skupno stanovanje in tudi hitro poročijo. Ne smemo pa biti presenečeni, če ovnom zakon hitro propade, saj je edini način, da se naučijo stvari, početje velikih napak.

Bik

Bikom je zelo pomembna predanost – bodisi da gre za kariero bodisi ljubezenske odnose. To astrološko znamenje se zelo močno veže na ljubljeno osebo, ampak dolgoročno. Tudi če se začasno razidejo s partnerjem, je velika verjetnost, da se ponovno združita in se poročita. Medtem ko druga astrološka znamenja rada eksperimentirajo, bik potrebuje zgolj eno osebo, ki ga bo čustveno izpolnjevala. Biki se mladi poročijo in lahko ostanejo skupaj do konca svojih dni.

Tehtnica

Vsaka zveza tehtnice se zaključi kot nekakšna zakonska zveza. To astrološko znamenje mora zamenjati več partnerjev, da bi ugotovilo, katera oseba je prava za poroko. A problem je, da tehtnice v nedogled ponavljajo isto vrsto odnosa v vseh novih razmerjih, dokler ne najdejo nekoga, ki se je pripravljen z njimi poročiti. Če takšna oseba vstopi v njihovo življenje, se zelo mladi poročijo. Tudi če zakon ne uspe, bodo napake iz tega razmerja ponavljali v novih razmerjih.


Ai285x4 1. april: najbolj posrečene prvoaprilske potegavščine, ki jih morate poskusiti 171121-math-test-stock-image-feature-image V javnosti maturitetne pole angleščine in matematike za spomladanski rok 2018 02-Fresh-air-for-the-baby Svet je že od nekdaj obrnjen na glavo: te stvari so počeli naši predniki fabian-blank-78637-unsplash Majhne spremembe, s katerimi boš prihranil denar · · · · ·