cover-naskrivaj-opzuje-moski
V zraku · odnosi

Paritveni ples se začne že na prvem zmenku. A pazite moje dame! Moški gledajo vse kaj drugega kot vaš stas!

Evolucija nas je pripeljala do točke, ko videz ni vse. Gre za tisti skupek lastnosti, ki dela osebnost. Moški nikakor niso neumni in kakopak ne gledajo le oprsja, zadnjic in načina kako ste se oblekle. Pomembno jim je mnogo več, čeprav prav tega med prijatelji ne bodo priznali. Moški so pač takšna čudna bitja.

Torej hočete ali ne … moški, ki vam sedi nasproti podzavestno ali zavestno – tudi zaradi same evolucije opazuje stvari, ki si jih ne zavedate. Zato bodite pozorne!

To so stvari, ki jih opazuje tako na zavedem, kot tudi nezavednem nivoju in se jih ženske premalo zavedamo!

1. Obrazna mimika in oči

via GIPHY

Popolnoma napačno je mišljenje, da moški niso sposobni brati čustev. Že med evolucijo je človeštvo pridobilo to spretnost zato, da bi znali razlikovati prijatelje od sovražnikov.

Moški ne opazi zgolj očitnih signalov na obrazu, ampak tudi tiste skrite: zna razločiti iskrenost ženske, ki se odraža v hladnih očeh, ali rahlo razočaranje, ki se odraža v močno stisnjenih ustnicah. Ta sposobnost mu pomaga razumeti, česa si ženska želi, še preden jo spozna.

2. Barva oblačil

via GIPHY

Barve vplivajo na naše razpoloženje, čustva in tudi odražajo, kako se resnično počutimo rdeča simbolizira energijo in strast; črna eleganco, zanesljivost in sramežljivost; roza toplino in nežnost …

Izbor določene barve oblačil pošilja signale o počutju ženske. Obstajajo tudi štirje tipi osebnosti glede na barvo oblačil, ki vam jasno povedo, s kakšno osebo imate opravka.

3. Način, na katerega pošilja sporočila.

via GIPHY

Samo najpogumnejše žene rade takoj pokažejo svoja čustva in o njih tudi razpravljajo. In spletno komuniciranje je popoln prostor, v katerem lahko ženske razkrijejo svoje prave občutke in so iskrenejše kot sicer.

Lingvisti pravijo, da besede, ki jih uporabljamo, veliko povedo o našem značaju. Če oseba pogosto piše “mislim” in “se počutim”, je zelo zagledana vase. Če pogosto v sporočilih vidite besede “stavim” in “verjemi mi”, pa verjetno laže.

4. Izbor hrane in pijače

via GIPHY

Dobro znano je, da v večini primerov ženske raje izberejo solato na prvem zmenku kot težko hrano – razlog za to je strah, da bodo dajale vtis, da so pohlepne in da lahko veliko pojedo, hkrati pa želijo pokazati, kako zdrave in vitalne so.

Takšno vedenje ima v resnici nasproten učinek, saj izbor hrane (solata) kaže, da si sramežljiva in v očeh moških postaneš manj privlačna kot tista ženska, ki izbere kakšno konkretnejšo hrano. Moški se takrat, ko izbereš podobno hrano kot on, počuti udobneje in sproščeno.

Tudi izbor pijače pove marsikaj o ženski na tak način lahko moški ugotovi, kakšno je razpoloženje ženske, saj lahko vidi, ali ženska pije (alkohol), ker uživa v okusu, ali pa zato, ker želi nekoga s pitjem navdušiti.

cover-prijateljice-poletne-avanture Kako okrepiti vezo z najboljšo prijateljico z odlično poletno avanturo Za vse ljubosumne ženske: zaradi tega te ne sme skrbeti, če tvoj partner rad pogleduje naokoli Spogledljivi moški niso problematični courtney-kammers-IvPT0WhE-Jw-unsplash 15+ stavkov, ki jih pari z lepim odnosom ne uporabljajo! shutterstock_231834526 Je astrološko znamenje krivo za njegovo ljubosumje? ·