Miranda Kerr
Utrip mesta · moda

Avstralska manekenka Miranda Kerr je ena najbolje plačanih supermodelov na svetu, ki je tudi prirezana angelska krila s strani znamke spodnjega perila Victoria’s Secret, niso umaknila proč od soja žarometov. Je namreč več kot le manekenka. Je mama, pisateljica in poslovna ženska s svojo linijo kozmetičnih izdelkov Kora Organics. Prisega na vse kar je eko in je manekenka od svojega 13. leta starosti.

Miranda Kerr je krasila že nešteto naslovnic modnih revij (Vogue, GQ Magazine, Glamour, Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, Rolling Stone,…) in kljub otroku, ki se ji je leta 2011 rodil v zdaj že propadlem zakonu z igralcem Orlandom Bloomom ter ”polnoletni” karieri, vztraja v svetu visoke mode. Lista njenih delodajalcev je zato dolga in impresivna, na njej pa najdemo številna slovita imena, kot so Chanel, Stella McCartney, Lanvin, Prada, Loewe, Christian Dior, Victoria’s Secret, Maybelline in Levi’s. Randa, kot jo ljubkovalno kličejo, je tudi ambasadorka avstralske letalske družbe Quantas in pobude Ura za zemljo.

PREBERITE ŠE: #2 – Cara Delevingne – Najbolj seksi ženske manekenke 2015

Miranda KerrOdpri galerijo

Miranda Kerr je vsekakor izjemno zabavna seksi lepotica, kar je dokazala tudi v gostovanju v oddaji “The Tonight Show”.


Cara Delevingne #2 – Cara Delevingne – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 cover-adriana-lima #1 – Adriana Lima – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 cover-ultimativni-snezni-cevelj-underarmor Under Armour Fat Tire GTX – zimski čevelj z Michelinovim podplatom Majice s potiskom Najbolj domiselne majice s potiskom · · · ·