3 načini, kako ravnati, če ste v zvezi z vodnarjem
V zraku · buzz buzz

Razmerje z vodnarjem je edinstveno, ker so to verjetno najkarizmatičnejša bitja horoskopa. Nabiti so z informacijami, imajo veliko srce, so iskreni in partnerja držijo kot malo vode na dlani. Včasih so hladni in odrezavi, a z njimi vam ne bo nikoli dolgčas. Veste, kako se obnašati v razmerju z vodnarjem?

Vodnar vas bo presenetil, ko najmanj pričakujete, saj je njihova osebnost divja, hitro spremenljiva in v določenih segmentih razdvojena. Poskrbeli bodo za dobro zabavo, zato je razmerje z njimi romantična avantura.

Pogovarjajta se o vajini zanimanjih.

Vodnarji se povežejo z ljudmi na intelektualni ravni. Njihovi hobiji in ‘obsesije’ se spreminjajo s hitrostjo svetlobe, saj morajo stimulirati svoje možgane. Če najdejo partnerja z odprtim umom, bodo najsrečnejši na svetu, ker bodo lahko razpravljali o zanimivih stvareh. Po večurnem intelektualnem monologu vas bo vodnar imel še raje. Ne pozabite na to, da ste potem vi na vrsti z vašim TEDx govorom.

Bodite divji v postelji.

Vodnarji so znani po tem, da imajo nenavaden okus, ko gre za posteljne aktivnosti. Spolni odnos je zanje bolj mentalna aktivnost kot fizična. Zelo odprti so, zato bodo z vami delili svoje spolne fantazije, ki jih želijo poskusiti in bodo prisluhnili vašim idejam. Vodnarji imajo radi inovativnost med rjuhami.

Naj vas ne bo strah prepiranja.

Vodnar je sinonim za razvezo. To ne pomeni, da se vsak vodnar razveže, a tem astrološkem znamenju ni namenjeno, da bi živel dolgo kozmično usojeno ljubezen. Osebe, ki so rojene pod tem znakom, se ne bojijo nesoglasij in prepiranja. Po tem, ko uredijo vse odnose, se obnašajo, kot da se nič ni zgodilo.

Kakšna je razlika med pametno in modro žensko? Kakšna je razlika med pametno in modro žensko? Foto by Pexels Kdaj tvoje astrološko znamenje odbija ljudi? Najbolj iskren horoskop! shutterstock_1008425929 Beneški pustni karneval 2019: 6 dejstev, ki jih o svetovno znanem karnevalu niste poznali 11 stvari, ki se jih po mnenju Billa Gatesa ne boste naučili v šoli 11 stvari, ki se jih po mnenju Billa Gatesa ne boste naučili v šoli ·