shutterstock_1095213614
V zraku · buzz buzz

Glede na to, da smo v veliki meri pogojeni, da živimo svoje življenje podrejeno socialnim normam in smo v prvi vrsti naučeni, da je preskrba z materialnimi dobrinami tisto, kar prvo in poglavitno meri uspeh (če ne celo srečo), je težko najti svoj lastni smisel življenja. Tu so 4 nenavadni, a močni znaki, da si našel smisel življenja.

To so 3 nenavadni, a močni znaki, da si našel smisel življenja.

Si miren in povezan, čeprav gre (včasih) vse narobe.

Najti smisel življenja je za marsikoga kot najti ključ do skoraj pozabljenega pravega selfa. Delček osebnosti se nam lahko ob odkritju lastnega smisla drastično spremeni. Ljudje, ki so našli smisel svojega življenja poročajo, da so se naenkrat začeli počutiti globoko pomirjene in da jih zunanje okoliščine zlepa niso več vrgle iz tira.

Materialne dobrine niso več glavni fokus.

Pravi smisel življenja nikoli ni neposredno povezan z materialnimi dobrinami. Lahko pa finančne stiske otežijo naše iskanje smisla življenja. Ko pa najdemo smisel svojega življenja, se tudi problemi z materialnimi dobrinami pogosto skoraj sami od sebe uredijo.

Izboljša se ti zdravje.

Slavni filozof Descartes je verjel, da sta duša in telo ločeni entiteti. Dandanes se nam s pomočjo nevroznanstvenih odkritij počasi svita, da lahko ogromno duševnih procesov pripišemo aktivnostim v možganih. Telo in naša psiha sta neločljivo povezana. Nič nenavadnega ni torej, da se naše fizično počutje drastično izboljša, če najdemo ustrezno hrano za našo dušo.


alZlArO9Ux Skrivnostna dejstva, ki dokazujejo, kako osupljivo je žensko telo Valentinovo: 10+ odštekanih daril, ki so uporabna Valentinovo: 10+ smešnih daril, ki so tudi uporabna MV5BMTQ4MzM2MzM1OV5BMl5BanBnXkFtZTgwMDYyMTE0MDE@._V1_SY1000_CR0,0,1335,1000_AL_ 10 ljudi, ki se je soočilo s smrtjo, a čudežno preživelo shutterstock_586629710 10 načinov, kako poceni potovati in videti več