JS74849082
V zraku · odnosi

V filmih James Bond najlažje dobi punce tako, da se dela nekoliko nedostopnega in mačističnega, ter seveda da dekle reši pred skorajšnjo smrtjo ali posilstvom. Vendar pa je resnica, kako priti do spolnega odnosa, nekoliko drugačna. Nedavna študija je raziskovala, kakšna osebnostna struktura posameznika je najbolj zaželena pri drugih. In ugotovili so, da so moškim s temi tremi osebnostnimi lastnostmi največ aktivni pod rjuhami.

Nedavna študija je raziskovala povezavo med osebnostjo ter pogostostjo spolnega odnosa. Rezultati so pokazali, da so moški s temi tremi osebnostnimi lastnosti deležni več spolnih odnosov: to so moški, ki so čustveno stabilni, asertivni in ekstravertirani. Študija je bila izvedena na 3000 moških in 1500 žensk. V nasprotju s siceršnjo prepričanostjo, da najlažje najdejo spolne partnerje moški, ki so »frajerski«, neustrašni, a tudi nekoliko nesramni, nedostopni in brezobzirni do čustev drugih, pa je znanost pokazala, da imajo zanesljivi, prijazni, empatični, odkritosrčni in zanesljivi moški v resnici večje možnosti za posteljne igrice.

Morajo pa biti ti moški tudi nekoliko asertivni – si upati izraziti svoje mnenje ter imeti pogum, da pristopijo do nekoga, ki jim je všeč. Takšni moški dajejo svojim spolnim partnerjem občutek varnosti in zanesljivosti, kar je vsaj do neke mere nujno potrebno za to, da se lahko razvije bolj globok odnos. In roko nasrce, tudi, če sta samo »prijatelja z ugodnostmi«, je tudi to neke vrste intimen odnos. Kaj je torej nauk te znanstvene zgodbe? Moškim se veliko bolj splača piliti svoje socialne veščine, sposobnost razumevanja drugih, čustveno stabilnost in pogum, da pristopite do ženske, ki vam je všeč.


fant punca Kakšna je razlika, če fotografijo na Instagram objavi punca ali fant? cody-black-VDb0wxbfG6k-unsplash Kdaj veš, da ne moreta živeti drug brez drugega … MV5BMTUyNDEwNDg4OV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzY2MjcyMDE@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_ Osupljivi omega moški: zaradi tega je stokrat boljši od alfa samca! shutterstock_712524436 9 tipov igric med rjuhami, ki jih doživijo vsi pari v prvih dveh letih razmerja · · ·