Selfissimo!
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Google z razvijanjem novih aplikacij za vse vrste aktivnosti in zabave skrbi, da nam nikoli ne postane dolgčas. Njihov raziskovalni program “Appsperiments”, ki je nastal po navdihu Googlove priljubljene aplikacije Motion Stills, se ukvarja z odkrivanjem novih (z)možnosti in potencialov mobilne fotografije, nam je postregel s tremi novimi aplikacijami.

Z aplikacijo Storyboard, ki je na voljo samo na Androidu, boste zajemali videoposnetke, aplikacija pa bo izbrala 6 naključnih sličic iz posnetka ter jih oblikovala v nekakšen stripovski album. Pri Googlu pravijo, da bo na voljo kar 1,6 milijard različnih kombinacij albumov.

Aplikacija Selfissimo! Bo na voljo tako na Androidu kot iOS-u. Gre za simulacijo kabine za fotografiranje v črno-beli tehniki. Ko se boste dotaknili zaslona za začetek fotografiranja, bo aplikacija ujela vsako vašo pozo. Poglavitna ideja je, da se premikate po prostoru, telefon pa vas fotografira vsakič, ko se ustavite.

Z aplikacijo Scrubbies, ki je na voljo zgolj na iOS-u, pa boste lahko ustvarjali videoloope. S hitrim potegom levo in desno po zaslonu, na katerem se predvaja videofilmček, boste označeni izsek lahko uporabili kot kratek videoloop.


google-datally Datally: aplikacija, ki drugim aplikacijam prepreči, da bi trošile podatke cover-notcho Aplikacija Notcho – ozadje po meri za iPhone X cover-incubate Incubate: aplikacija, ki ti dovoljuje, da si pošlješ sporočilo 25 let v prihodnost cover-best-apps2 10+ najboljših brezplačnih aplikacij za Android (2017), ki jih v tvojem telefonu še ni · · · · ·