3 tipi ljubljenja, ki bi jih morala prakticirati.
V zraku · odnosi

V sodobnosti se veliko govori o novih oblikah posteljnih iger in njihovih poimenovanjih. In ker morata ohranjati strast, je čas, da se naučita novega jezika, če ne želita, da vajina zveza nasede na čeri.

Čeprav so si moški in ženske sila različni, imajo tudi nekaj skupnega: ljubezen do spolnosti. V njem lahko uživamo na številne načine, in kot ste verjetno že slišali, morate za ohranitev iskrice vedno poskušati kaj novega. Morda pa eksperimentiranje ni vaša stvar, zato smo pripravili 3 vrste spolnosti, ki bi jih moral prakticirati vsak par, pa če vse preostale črtate s seznama. In v vajini zvezi bo strast plamtela še naprej…

Romantični gurmanski spolni odnos

Gurmanski spolni odnos nima zveze s hrano, edina povezava je čas. Za pripravo dobre hrane si morate namreč vzeti čas, prav tako za to vrsto spolnega odnosa. Poskrbeti je namreč treba za vsako malenkost. Zase, za vzdušje, za okolje. Predstavljajte si sobo, osvetljeno s svečami, čutno glasbo v ozadju …

Skozi dan gradite vročico, in ko bo nastopil večer, boste vso to seksualno napetost, ki se je kopičila skozi dan, začeli sproščati s predigro in zadevo dokončali s čutnim in dolgotrajnim gurmanskim spolnim odnosom. Ker vemo, kako zaposleni ste, vam svetujemo, da ta spolni odnos prakticirate vsaj enkrat mesečno.

Zdrav “domači” spolni odnos

Zdrav spolni odnos je poenostavljena različica gurmanskega spolnega odnosa s precej manj dodatki. Običajno vzame okoli 30 minut, od tega od 15 do 20 minut odpade na predigro, potem pa nastopi akcija. Ko opravita, sledi crkljanje v postelji. Ker ni časovno potraten, bi morali tovrstno obliko mesenega užitka prakticirati vsaj enkrat na teden, še bolje pa dvakrat.

Spolni odnos na hitro

Številne ženske imajo predsodke pred hitrim spolnim odnosom, ki se ga je v angleškem jeziku prijelo ime “quickie”, saj mislijo, da bodo ožigosane s pohotnico ali celo vlačugo. Pustite poželenju prosto pot in si svojega moškega vzemite tukaj in zdaj.

Naj gre za spolno občevanje ali oralni spolno odnos, se mora ta zgoditi hitro. Lahko ga tudi stisnete v natrpan urnik ali ga izvedete tam, kjer je to prepovedano, kar mu da dodaten draž. Vzame le tri minute in bi ga morali prakticirati, kadarkoli in kjerkoli se ponudi priložnost. Pazite le, da vas pri tem ne zalotijo.


df836c3d0d1e4c8fb26d26720c98c5c4 25+ malenkosti, ki moškega naredijo bolj seksi in niso povezane z videzom Foto: glamour.com 5 najbolj nerealnih filmskih seksi prizorov cover-mozgani-in-seks 8 nenavadnih načinov, kako seks vpliva na naše možgane babica Čudovite življenjske lekcije, kot jih piše “90-letna” Regina Brett · · ·