shutterstock_1039997245
V zraku · odnosi

Vsak si v odnosu želi, da bi njihov partner mislil, da ima najbolj seksi dekle, ki je kdaj hodilo po obličju Zemlje. In zagotovo tvojega fanta te misli spreletijo neštetokrat. Vendar pa to še ne pomeni, da druga dekleta niso privlačna – še več, fantje jih opazijo. Vendar pa to še ne pomeni konec zveze (ali tvojega življenja). Preberi si, kateri so znaki, da tvoj partner rad pogleduje naokoli in zakaj te to ne sme preveč skrbeti.

To so 3 znaki, da tvoj partner rad pogleduje naokoli in zakaj te to ne sme skrbeti.

Zalotiš ga, kako si ogleduje privlačne ljudi.

Če zalotiš svojega partnerja, da si ogleduje druge privlačne ljudi – pa naj bo to v parku, v knjižnici ali pa na zabavi, je to morda znak, da rad pogleduje naokoli. Vendar roko na srce, kdo ne počne tega? V tem dejanju ni veliko slabega, še manj pa škodljivega. Dokler seveda ostane pri nedolžnem (in ne preveč intenzivnem ali dolgem) ogledovanju.

PREBERITE ŠE: 10 poklicev moških, ki so ženskam najbolj privlačni

Na družbenih omrežjih sledi mnogim.

Pogledovanje naokoli ni mišljeno zgolj v dobesednem smislu. Če tvoj dragi na Instagramu ali Facebooku sledi velikemu številu lepih deklet, ima morda v sebi kapljico krvi spogledljivca. Dokler gre za nepoznane osebe, s katerimi ne načenja intimnih pogovorov, pa ti ni treba skrbeti.

Velikokrat želi sam na zabavo.

Če želi tvoj partner velikokrat sam na zabavo in ne poznaš njegovih oziroma njenih motivov, se pozanimaj, zakaj je temu tako. Potrebuje več časa zase ali pogreša spogledovanje? Najboljši pristop je iskren in odprt pogovor.


michael-easterling-772087-unsplash Kako brezpogojno ljubiti v kateremkoli odnosu? the5s 7 tipov žensk, s katerimi moški hodijo, preden najdejo tisto ‘pravo’ shutterstock_436510201 Znanost odkriva štiri načine, kako najti prijatelje, ko ste starejši shutterstock_1022031916 7 znanstveno dokazanih načinov, kako so lahko moški ženskam bolj privlačni, kot v resnici so · ·