zgodovinske fotografije
V zraku · buzz buzz

Poglej si 30 najmočnejših zgodovinskih fotografij, ki zajemajo vsakdanje dogodke in intimne trenutke!

Najpomembnejše trenutke v zgodovini so tu in tam uspeli ujeti na fotografije, kar nam danes pomaga, da se svoje preteklosti in zgodovine še toliko bolj zavedamo. Velikokrat pa so ujeli tudi bolj vsakdanje, intimne trenutke, ki pripovedujejo preprostejše zgodbe.

Moda, zabava, tehnologija, film – vse to se je s časom razvijalo in profil na Twitterju, ki sliši na Life in Moments (@historyinmoment) je namenjen deljenju “fotografij in citatov iz preteklosti”.

Te fotografije niso le artefakti naše preteklosti, temveč tudi dokazujejo, kako se določene stvari, kot so ljubezen do družine in razmerja, ohranjajo skozi leta in leta in so tisto, kar nas žene naprej.

Galerija: 30 najmočnejših zgodovinskih fotografij (@historyinmoment)

Zadnja fotografija Hachika, psa, ki je 9 let čakal na umrlega gospodarja. Odpri galerijo
Audrey-Tautou_width1024 Briljantni nasveti, ki se zdijo nesmiselni, dokler jih ne poskusiš Takšno osebo srečaš le enkrat: 6 lastnosti, ki te naredijo boljšega ČLOVEKA Takšno osebo srečaš le enkrat: 6 lastnosti DOBRIH ljudi Oh, ta zablojen kratkovidni svet: ostre besede Nikole Tesle, ki spreminjajo svet Oh, ta zablojen kratkovidni svet: ostre besede Nikole Tesle, ki spreminjajo svet randy-rooibaatjie-yDJCs77BAu0-unsplash Astrologi so prepričani: ta tri astrološka znamenja bodo v 2020 zanosila ·