Pisarniška joga
Utrip mesta · zdravje & lepota

Ste že slišali za pisarniško jogo? Glede na to, da je služba marsikoga danes videti tako, da večino delovnega časa preživi za računalnikom, ta statični položaj pa pogosto zavzame tudi doma, je dobro poznati vaje joge, ki jih lahko izvajamo kar v pisarni oz. sede. Pisarniška joga je sproščujoča, zabavna in koristna. Zato vam predstavljamo 30-sekundne vaje joge, ki jih na delovnem mestu lahko izvajate kar sede.

Pisarniška joga je odličen način, kako lahko izboljšate svoje počutje na delovnem mestu. Dolgotrajno delo za računalnikom lahko namreč povzroči napetost v vratu, hrbtnih mišicah in ramenih. Podjetja in zaposleni poznajo mnogo načinov, kako prisotnost na delovnem mestu narediti čim bolj udobno in prijetno. Namizni nogomet, pikado, smutiji in solate so le nekaj primerov, kako poskrbeti za boljše počutje na delovnem mestu. Morda se vam to ne zdi primeren kraj za izvajanje joge, a se motite.

PREBERITE ŠE: Joga mimogrede: kako dnevno prakticirate jogo, ne da bi se tega sploh zavedali

Pisarniška joga je namreč odličen način, kako lahko izboljšate kakovost časa, preživetega na delovnem mestu. In kaj je posebnost pisarniške joge? Tovrstne vaje joge so maksimalno prilagojene času in kraju izvajanja. Za jogo večinoma ne potrebujemo pripomočkov, niti blazine ne, saj jo lahko izvajate kar na pisarniškem stolu. Predstavljamo 30-sekundne vaje joge, ki jih sede izvajate kar na delovnem mestu.

Joga na delovnem mestu: 30-sekundne sedeče vaje joge:

Pisarniška jogaOdpri galerijo
Cupping terapija Rio 2016: kaj pomenijo rdeči krogi na koži športnikov? Serija portretov 7AM-7PM 7 AM–7 PM: zjutraj in zvečer smo ljudje povsem druga oseba Zvezdniki, ki se ne starajo To so zvezdniki, ki se ne starajo Lepotni triki zvezdnic Najboljši lepotni triki zvezdnic · ·