1521883
V zraku · buzz buzz

Najprej slaba novica. Že desetletja poslušamo, da se svet bliža koncu, da je samo vprašanje časa, kdaj pridemo do tja. In zdaj še dobra novica. Ni pomemben cilj, pomembna je pot. In če na tej poti naletite na fotografije zapakirane v naši galeriji, boste, ko pride čas, lahko odšli pomirjeni sami s seboj. Zato nikar ne odlašajte, da vam ne bo na koncu žal!

Kaj bi storili, če bi vedeli, da so to vaši zadnji trenutki? V filmu se ljudem ob takih trenutkih ponavadi odvrti film življenja, no mi pa vam ponujamo album fotografij, ki življenje povzemajo na zabaven in prikupen način. Morda na njih ne boste našli sebe, a svet se ne vrti samo okoli vas. Egocentrizem nas je konec koncev utiril in nacentriral na apokalipso.

PREBERITE ŠE: FILMography: 17 znanih filmskih lokacij pomešanih s prizori tukaj in zdaj

In če bo res konec sveta, upam, da nas Novozelandci opozorijo na to. Deset ur (plus minus) bi moralo biti povsem dovolj, da se dobro pripravimo nanj. Hec!

Snoop Dogg je šel na malico, pa sem jaz prevzel. Upam, da te ne moti.Odpri galerijo

bbb Strašljivo realistične oljne slike Izraelca Yigala Ozerija modern-house-project-165 Obstojen dizajn hiše v Hongkongu v poklon moderni tehnologiji cover-lego-2 20 Lego daril s katerimi boste zlahka zgradili prijateljstvo Adam Sandler je mojster situacijske komike. Tudi na surfu, čeprav nenamerno. 13 super zvezdnikov, ki obvlada surfanje. Ali pa tudi ne. ·