Smešno, a nespoštljivo poziranje s kipi
V zraku · buzz buzz

Ljudje se kot turisti radi fotografiramo poleg znamenitosti, med katere spadajo tudi kipi. Je že prav, da poskušamo posneti fotografije, ki so drugačne, ustvarjalne, da se domov ne vračamo z enakimi posnetki, kot jih najdemo na spletu, a ti turisti so okoli kipov več kot očitno pozabili, kako se vesti! Kipov resda niso oskrunili, so jih pa zato grdo zlorabili. Ne vemo, ali bi se smejali ali zavijali z očmi.

Vsak pravi turist ve, da kip pogosto prosi za več kot samo za nasmeh in vljudnostno pozo. Številni kipi so pač videti precej podobni resničnim ljudem in/ali živalim, zato si tudi zaslužijo, da jih tako obravnavamo. A tukaj je 35 turistov, ki so okoli kipov pozabili, kako se vesti, in njihovo nemoč izkoristili za svoje perverzne ideje. Smešno in hkrati ”bolno”.

PREBERITE ŠE: Fascinantne skulpture iz morskih odpadkov

Smešno, a nespoštljivo poziranje s kipi. Katy Perry, ne tudi ti!Odpri galerijo

AP_sex_tape_movie_review_jef_140718_16x9_992 Seksualni post: Bi se morali postiti tudi pri seksu? Hewkeye Huey navdušuje na Instagramu 5-letni fotograf, ki si je podredil Instagram! Itak Te zanima pot do sanjske službe? Itak! Uspešni ljudje Kako dajati vtis, da si uspešen, na 3 preproste načine ·