b4cdcd20-b56b-497c-bc17-b141d571827b-french-hair
Utrip mesta · moda

Poznate občutek, ko želite narediti spremembo na svojih laseh, a se preprosto bojite? Niste edini. Strah, da bodo lasje prekratki. Čudno pobarvani. Ali pa se preprosto ne bodo ujemali z obliko vašega obraza in osebnostjo. Nočna mora. A pozor, čemu služijo frizerji sodobnega časa, če ne izumljanju najbolj epskih trikov, ki zahtevajo le vašo spretnost. Na škarje in barve pozabite. S tem trikom bo na vaših laseh zrastel kar frufru. Kul, a ne?

Če so že leta vaši lasje dolgi, se težko odločite za striženje. Če jih nikoli niste barvali, je potem misel o kemikalijah na vaših svilnato naravnih laseh grozna. Ampak to seveda ne pomeni, da nikoli ne smete razmišljati o spremembah, ki so manj invazivne. Tak je zagotovo ‘ponarejen frufru‘, ki ne zahteva frizerskih posegov, ampak zgolj malo spretnosti.

Trend jeseni je zagotovo ponarejen frufru – na spletu smo lahko videli različne videe o tem, kako ustvariti frufru s kratkimi lasmi, a Stephanie Montes je, na srečo, vsem dolgolaskam olajšala to zahtevno nalogo in ustvarila vodnik, v katerem je pokazala, kako isto stvar narediti z daljšimi lasmi.

Glavnik, gumica, špangice in pokrivalo – pripravljeni ste za preobrazbo! Lasje počešite in naredite prečko na osrednjem delu glave. Na temenu enakomerno zgrabite nekaj las, ki jih nato zavijte v čim bolj popolno figo. Iz fige potegnite 5 cm dolg pramen las, ki ga nato porazdelite po dolžini čela. Da bo frufru stabilno stal, pramen las spnite s špangico. Zdaj, ko je frufru pripravljen, s krtačo in fenom uredite njegovo obliko. Ker se figa na glavi vidi, jo lahko skrijete s klobukom, beretko, mornarsko kapo ali šalom.

Voila, in v jesen ste vstopili z novo pričesko.

brugier-on-coiffure-pinterest-mom-hair-cuts-rhpinterestcom-pin-Lob-Haircut-With-Layers-by-marina-brugier-on-coiffure-pinterest-mom-hair-cuts-rhpinterestcom Modne ženske frizure, ki vas bodo pomladile 3A_BG-153_BK Hude potovalne torbe za fotoaparate Air Jordan V Fresh Prince Air Jordan V Fresh Prince: legendarni televizijski lik dobil superge taf 203255 Nipke bo otvoril novi The Athlete’s Foot shop v Mercator centru Šiška · · ·