3D talne obloge lahko kopalnico in druge prostore spremenijo v sanjsko destinacijo.
Utrip mesta · dom

Tla v kopalnici ponavadi nikoli niso njena glavna atrakcija. A zahvaljujoč 3D talnim oblogam Imperial Interiors, lahko svojo kopalnico spremenite v sanjsko pribežališče, v kraj s kristalno čistim morjem in peščeno plažo o katerem sanjarite, da boste tam nekoč preživeli dopust. Ne imejte torej več tal le za ozadje, naj vse ostalo v prostoru postane ozadje zanje in naj bo prostor postane vaša sanjska destinacija.

3D talna obloga, ki kopalnice in druge prostore spremeni v sanjsko destinacijo za oddih, so bile sprva ustvarjene za hotele, pisarne in nakupovalna središča. A sčasoma so se dizajni proizvajalca Imperial Interiors iz Dubaja prijeli tudi domačega okolja in obloge sedaj najdemo na tleh kopalnic, pa tudi dnevnih sob in spalnic. Čeprav se 3D tla ne morejo primerjati z dejanskimi prizori, pa ponujajo dobrodošlo popestritev, saj ne samo omogočajo, da sobo spremenite v prostor svojih sanj, so nezdrsljiva, prijetna na otip in odporna proti praskam ter udarcem.

PREBERITE ŠE: Simin Qiu: kopalniška pipa s spiralastim curkom, ki varčuje z vodo

Če si želite odmor od urbane krajine, talne obloge s 3D sliko ponujajo odličen odmor od vsega znanega in to brez, da bi si zato morali rezervirati turistični aranžma ali zapustiti zaprte prostore. Ker zakaj ne bi šli na stranišče na oddih?

3D talne obloge lahko kopalnico in druge prostore spremenijo v sanjsko destinacijo.Odpri galerijo
Zložljivi žar GoBQ GoBQ – prvi zares lahko prenosni zložljivi žar na svetu #indiegogo Pametni koš Bruno je tudi vakuumski sesalnik. Bruno s Kickstarterja – prvi pametni koš za smeti na svetu je tudi sesalnik La Caja China žar Žari La Caja China – ko priprava prašička pod peko postane lahek zalogaj Šotor Atacama Expedition Motorcycle ima poseben prostor samo za motocikel. Atacama Expedition Motorcycle je popoln šotor za motoriste ·