Doutzen Kroes
Utrip mesta · moda

Doutzen Kroes, plavolasa lepotica iz Nizozemske, je še ena izmed prepoznavnih obrazov znamke spodnjega perila Victoria’s Secret in poleg tulipanov eden najlepših ”izvoznih artiklov” dežele mlinov na veter. Je ena tistih lepotic, ki spretno žonglira med vrhunskim manekenstvom in materinstvom, saj sta se jih je v zakonu z DJ-em Sunneryjem Jamesom rodila sin in hčera. Je ljubiteljica drsanja in deskanja na vodi, po njej pa vlada izjemno povpraševanje. Preverite zakaj.

Doutzen Kroes je svojo manekensko kariero začela doma, na Nizozemskem, ko jo je medse vzela modna agencija Paparazzi Model Management in jo kmalu poslala v New York. Vse ostalo je zgodovina. Postala je Victorijin angelček, čeprav za znamko pred odhodom čez lužo sploh še ni slišala, kot vi verjetno še niste slišali za njen materni jezik, frizijščino, ki je najbližji živeči sorodnik angleščine. Na nas je Kroesova gledala že iz številnih naslovnic. Vogue, Harper’s Bazaar, Seventeen, Elle, Marie Claire, Glamour, W, Avantgarde in Time, če jih omenimo samo nekaj. Je ambasadorka nizozemske organizacije Dance4Life, sodeluje pa tudi z UNICEFom, Greenpeacom in Svetovnim skladom za naravo (WWF).

PREBERITE ŠE: #3 – Miranda Kerr – Najbolj seksi ženske manekenke 2015

Doutzen KroesOdpri galerijo

Miranda Kerr #3 – Miranda Kerr – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 Cara Delevingne #2 – Cara Delevingne – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 cover-adriana-lima #1 – Adriana Lima – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 cover-ultimativni-snezni-cevelj-underarmor Under Armour Fat Tire GTX – zimski čevelj z Michelinovim podplatom · · · ·