200a9aa349d056030d4d50895a89fba2
Utrip mesta · moda · moška moda

Obleka naredi človeka, del obleke pa so tudi hlače. Prav zato je treba poskrbeti, da imamo v garderobi vedno par kavbojk, s katerimi bomo vselej zablesteli. Čeprav je poletje najtoplejši letni čas, verjetno ni primerno, da ob vsaki priložnosti oblečemo kratke hlače.

Fotografa Ollieja Alija lahko z gotovostjo uvrstimo med tiste ljudi, ki o modi vedo veliko. Ob svojem delu je namreč pridobil veliko izkušenj, ki mu pomagajo svetovati pri oblačenju. Po njegovem mnenju so džinske popolna rešitev v dnevih, ko se ne morate odločiti, kaj obleči. Sam jih nosi tudi poleti, ko sicer nekoliko posvetli svojo garderobo. Poglejmo, katere vrste džinsk priporoča v največji meri.

Zbledele in ohlapne

Svetlo modre kavbojke so nujna oprema za poletje. S preprosto kratko majico in rjavimi retro očali bodo tvorile odlično kombinacijo.

Črne in popolnoma oprijete

Kljub sončnemu vremenu se nikakor ne smete povsem znebiti črnih oblačil. Ollie priporoča, da si nase nadenete še majico s cvetlicami. Takšna oprava je kot nalašč za glasbeni festival.

Temno modre in mehke

Džinske, v katerih se boste počutili udobno, bodo najbolj navdušile skupaj s črtasto ohlapno majico in nizkimi škornji.

Umazano bele in neoprijete

Kavbojke, ki jih priporoča nekoliko bolj drznim ljudem, se odlično podajo k sivemu pulovru in supergam.

Nike-Mis-Match-Benassi-Slides-1 Top 10: poletni natikači za moške Z nakupom ure boste prispevali k reševanju želv. Kupuješ novo uro? To je fenomenalna izbira sf-photos-men-swimwear-fashion-trends-2018-20170830 Moške kopalke 2018: 7 trendov za letošnje poletje moška moda 2018 Moška moda 2018: kaj za pomlad napovedujejo trendi? · · ·