4. generacija koles BMW: da boste v stilu tudi kolesarili
Utrip mesta · mobilno

Verjeli ali ne, kolesa BMW so med nami že 70 let, v zadnjem času pa izstopajo predvsem športni in električno gnani modeli – 4. generacija BMW koles je obširna, navdušuje pa z moderno tehnologijo in elegantnim dizajnom.

Najnovejša generacija koles BMW prisega na isti dizajn, a so ta namenjena različnim potrebam in zahtevnostim. Skupna točka, ki jih povezuje med seboj, je gotovo logotip BMW, ki oplemeniti trikotni okvir kolesa.

BMW Cruise Bike

BMW Cruise Bike črpa svojo inspiracijo v priljubljenih t.i. ‘fixie’ kolesih – za njegov ‘vitek’ okvir so poskrbeli pri Designworks, ki je pravzaprav inovativni dizajn studio znotraj družbe BMW. V primerjavi z ‘običajnimi’ fixi-ji se BMW-jev model ne poslužuje bližnjic pri udobju, temvel stavi na sistem Shimano Nexus s sedmimi prestavami, ki zagotavlja dinamično pospeševanje, od lastnika pa ne zahteva izrednega vzdrževanja.
CENA: 1100 evrov

BMW M

BMW M je športna ‘kreacija’, ki so jo navdahnili športni avtomobili BMW M. Obarvan je v mat črno barvo, na kateri so lepo vidne barvne črte M Motorsport. Sistem Shimano SLX/XT ima 11 prestav, medtem ko so vilice, distančniki in ogrodje sedeža narejeni iz karbonskih vlaken. Učinkovit in lahek dizajn v ličnem športnem paketu!
CENA : 1500 evrov

BMW Active Hybrid E-Bike

Kolesa BMW so na voljo tudi z električno ‘pomočjo’. BMW Active Hybrid E-Bike vam pomaga doseči daljše razdalje, zaradi učinkovitega Brose Drive S Alu motor in baterije s kapaciteto 600 vatnih ur.

Za bolj ‘mestne srajce’ je na voljo BMW Urban Active Bike, ki je odlična izbira za dnevni prevoz v službo ali za opravke po mestu. Ima vitek okvir in skoraj nevidno vgrajeno baterijo. BMW vam tako zagotavlja pravo električno kolo, za tisto kar s kolesom počnete najraje ali najpogosteje.

CENA: BMW Active Hybrid E-Bike: 3500 evrov
CENA: BMW Urban Hybrid E-Bike: 2500 evrov

BMW Folding Bike

Če imate težave s prostorom, bo na pomoč priskočil BMW Folding Bike. Zložljivo kolo lahko pospravite v majhen prostor, zaradi mehanizma pa vam bo zlaganje vzelo malo časa. BMW je svoje moči združil s podjetjem Micro Mobility Systems, s katerimi so predstavili praktične rešitve za vsakdanjo uporabo in prevoz na kratkih relacijah.

CENA: BMW zložljivo kolo: 750 evrov

BMW Kids Bike

BMW ni pozabil na naše najmlajše. Posebej za njih so naredili BMW Kids Bike in BMW Junior Cruise Bike. Ponujata vsestransko uporabnost, v obliki kolesa ali poganjalčka, za učenje lovljenja ravnotežja.

CENA: BMW Kids Bike: 295 evrov

BMW kolesa so na voljo v nekaterih salonih BMW!


_PH05492 Ford Mondeo Hybrid: najboljše iz obeh svetov Add Armor Audi APR RS7 Add Armor Audi APR RS7: to je najhitrejši blindirani avtomobil na svetu Za največje navdušence: 10+ najboljših grand tourerjev, ki so ulovili našo pozornost Za največje navdušence: 10+ najboljših grand tourerjev, ki so ulovili našo pozornost Bentley EXP 100 GT Bentley EXP 100 GT: To je prihodnost avtomobilizma, kot jo vidi Bentley ·