PicMonkey Collage1
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · moda

Instagram zvezdi Bella in Chloe sta zadnja obsesija modne elite in ostalih modnih navdušencev. In ni težko ugotoviti zakaj. 4-letni dvojčici imata resnično impresiven modni slog in preprosto obvladata umetnost igranja z oblekami. To sta zdaleč najbolj modni dvojčici na Instagramu.

Chloe in Bella imata na svojem Instagram računu že več kot 36 tisoč sledilcev. Mati dvojčici, Lucy Abir, nekdanja producentka in novinarka zabavne televizije, je za Cosmopolitan povedala, da sta njeni dvojčici prvič postali hit, ko jih je oblekla kot Holly Golightly iz filma Zajtrk pri Tiffany (1961). Kmalu zatem pa je svoj blagoslov dala tudi Kim Kardashian in od takrat sta dvojčici neustavljivi.

PREBERITE ŠE: Essena O’Neill: čustvena izpoved zvezdnice družbenih omrežij, ki je imela dovolj lažnega življenja!

Lucy je še povedala, da je Chloe ukazovalna in tista, ki ljubi svetle, barvite obleke, medtem ko je Bella bolj prefinjena diva, ki obožuje klasiko in nevtralne barve.

V fotogaleriji si lahko ogledamo čudovite fotografije najbolj modnih dvojčic na svetu.

Chloe in Bella - najbolj modni dvojčici na InstagramuOdpri galerijo
Lastnik psa Zakaj je lastnik psa tudi odličen partner shutterstock_700375753 Kdaj je ženska resnično lepa in ne le “seksi”? Essena O’Neill se je odpovedala ''sanjskemu'' življenju zvezdnice druženih omrežij. Essena O’Neill: čustvena izpoved zvezdnice družbenih omrežij, ki je imela dovolj lažnega življenja! Ogledalo: odrasel vs. otrok Kaj v ogledalu vidi otrok in kaj odrasli? Pripravi se na šok! ·