Talenti v belem
Kulturni izbor · film

Katere so 4 najbolj gledane ženske serije na svetu? V nadaljevanju si preberite, katere junakinje so navdušile cel svet in od katerih smo se lahko res veliko naučili.

Če si jih še niste ogledale, boste zdaj to zagotovo naredile. Ko boste imele vsaj nekaj prostega časa, zgrabite kokice, se sprostite in uživajte v naslednjih štirih serijah.

Od teh junakij smo se veliko naučile …

Seks v mestu

Zagotovo ste pogledale vsaj nekaj delov te izjemno priljubljene serije, ki je premiero doživela 6. junija 1998, na malih ekranih pa je ostala celih šest let. Da oboževalci ne bi bili preveč razočarani, so producenti z junakinjami posneli še dva filma. Skozi serijo smo lahko sledili glavni junakinji, kolumnistki Carrie Bradshaw in življenjskim avanturam njenih treh prijateljic, Mirande, Charlotte in Samante, vsake edinstvene in zabavne na svoj način, in njihovo iskanje gospoda “Popolnega”.

Razočarane gospodinje

Serija temelji na spletkah in življenjskih avanturah štirih glavnih junakinj v malem naselju v Ameriki, po tem, ko se ubije njihova najboljša prijateljica. Vse, kar je do takrat delovalo civilizirano in normalno, zdaj dobiva drugo dimnzijo, počasi pa se ena za drugo odkrivajo tudi skrivnosti vseh sosedov v naselju. V glavni vlogah so simpatične in šarmantne Eva Longoria kot Gabrielle Solis, Marcia Cross kot Bree Van de Kamp, Felicity Huffman kot Lynette Scavo in Teri Hatcher kot Susan Mayer.

Grda račka

Zgodba pripoveduje zgodbo skromnega in nespretnega dekleta, ki ga velikokrat zasmehujejo in obsojajo zaradi videza in zaradi preprek, ki se ji dogajajo na poslovnem in ljubezenskem področju. Težava je v tem, da Betty dela v modni industriji in kot taka s strani urednikov, dizajnerjev in ostalih ljudi iz tega sveta ni dobrodošla. V glavni vlogi lahko spremljajo Americo Ferrera, serija pa je bila na sporedu štiri leta.

Talenti v belem

Ta izjemno uspešna serija je po celem svetu dosegla zavidljivo priljubljenost, temelji pa na življenjskih dramah in slabostih zdravnic in zdravnikov v bolnišnici v Seattlu. Glavna junakinja je Meredith Gray, briljantna kirurginja, ki nosi breme svoje slavne matere in si želi zgraditi kariero kot kirurginja. Prikazanih je bilo 15 sezon, napovedani sta še 2 sezoni. Serija je prejela več nagrad in priznanj, vključno z zlatim globusom za najboljšo serijo.

maxresdefault (10) V devetdesetih smo se vsi naučili španščine: zahvaljujoč telenovelam vsi poznamo te izraze! Simonov-zaliv-projekcija Otvoritev Piknik kina 2019: Queen Real Tribute & Bohemian Rhapsody Junija v kino: čakajo te nadaljevanja največjih filmskih uspešnic! Junija v kino: čakajo te nadaljevanja največjih filmskih uspešnic! terminator-dark-fate-1-1554388242 Filmski napovednik – Terminator: Dark Fate (2019), Švarci se vrača!