shutterstock_711238585
V zraku · buzz buzz

Priljubljenost ameriške prve dame Melanie Trump se vztrajno povečuje. Kljub temu pa je žena ameriškega predsednika Donalda Trumpa še naprej tarča teorij zarote. To ni nič nenavadnega, saj je skoraj v vsakem trenutku svojega življenja na očeh javnosti.

Katere 4 teorije zarote o Melanii Trump so se uvrstile na seznam najbolj neverjetnih?

Je ruska vohunka.

Kot dokaz za to dvomljivci navajajo sproščen pogovor med Melanio in ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom na večerji v okviru lanskoletne konference G-20 Summit. Melania je sicer v preteklosti denar služila kot manekenka, danes pa se opisuje kot ‘mama za polni delovni čas’.

Ne stanuje v Beli hiši.

Pred kratkim so se v javnosti pojavila namigovanja, da Donald Trump in njegova izbranka živita v ločenih hišah. Melania naj bi  v Washingtonu na neznani lokaciji živela skupaj s svojim sinom Barronom Trumpom in svojimi starši. Njeni zastopniki so novico, ki jo je bilo moč prebrati v časopisu Washington Post, takoj zanikali.

Ima dvojnico.

Ni malo tistih, ki menijo, da Melania za javne nastope izrablja svojo dvojnico. Veliko prahu je dvignila fotografija, ki prikazuje Melanio v družbi agentke Tajne službe ZDA, ki je prvi dami zelo podobna. Tudi to teorijo v Trumpovi ekipi odločno zanikajo.

S svojim možem preživi zelo malo časa.

Zaradi napornih urnikov zakonca Trump drug ob drugem ne preživita veliko časa. Kljub temu lahko opazimo, da se par redno skupaj udeležuje uradnih dogodkov. Nemalokrat ju je mogoče opaziti tudi na skupnih fotografijah.

Kaj vidite? Prva žival, ki jo vidite na tej ilustraciji, opredeljuje vašo osebnost halloween Vsem psihopatom sta skupni ti dve skladbi, pravijo znanstveniki. Sta tudi na tvoji playlisti? jared-rice-389056-unsplash To so najslabši dnevi letošnjega leta za potovanje BeFunky-collage3 Nikoli ne boste ugotovili, čemu so v resnici namenjene te stvari · ·