4 najbolj pesimistična astrološka znamenja, ko je govora o razmerju
V zraku · odnosi

Nekateri ljudje so rojeni pod bolj optimistično zvezdo, drugi pa radi zapadejo v pesimizem. Ko smo v razmerju, se razlike med nami še bolj pokažejo. Določeni posamezniki so glede svoje zveze optimistični tudi, ko gre vse narobe, spet drugi postanejo prestrašeni ob prvem prepiru. Kaj pa o tem ve astrologija? Razkrivamo vam 4 najbolj pesimistična astrološka znamenja, ko je govora o razmerju.

Spodaj si lahko preberete, katera so 4 najbolj pesimistična astrološka znamenja, ko je govora o razmerju.

Dvojčka

Dvojčki so poznani po svoji dvojni naravi. Po eni strani so izjemno družabni in odprti do novih spoznanj  ter izkušenj, po drugi strani pa imajo obdobja, ko so introvertirani in pesimistični. V kombinaciji z njihovo trmasto osebnostjo, je to lahko trd oreh. Ko se dvojček enkrat odloči, da bo na stvari gledal z negativnega zornega kota, ga je težko prepričati v kaj drugega.

Rak

Raku vlada luna in zato je to znamenje pod popolnim vplivom čustev. To s sabo prinaša veliko pozitivnih stvari, kot so na primer neverjetna predanost partnerju, empatija, senzitivnost in pripravljenost na razreševanje težav. Vendar pa imajo raki včasih s svojo rahločutnostjo težave. Ko jih nekdo prizadene, potrebujejo veliko časa, da si zližejo rane in se postavijo nazaj na noge.

Devica

Če kaj dobro opiše devico, je to zagotovo beseda perfekcionizem. Device so izjemno kritične in dlakocepske in do nikogar bolj kot same do sebe. Velikokrat so anksiozne in čutijo pritisk zaradi vsake malenkosti. To se izkaže tudi v odnosih, ko vsak nesporazum zaznajo kot potencialno grožnjo.

PREBERITE ŠE: Intimni trenutki, ki bi jih moral doživeti vsak par

Kozorog

Krona za najbolj pesimistično astrološko znamenje, ko je govora o odnosih, zagotovo pripada kozorogom. Kozorogi se nagibajo k temu, da predvidevajo najslabši možen scenarij. In to ne zaradi tega, ker bi iz sebe delali žrtev, temveč ker so prepričani, da se lahko s takšnim načinom razmišljanja izognejo razočaranju. Menite, da imajo prav?

india-tupy-171305-unsplash Super ideje za poletni zmenek Skrivnosti zapeljevanja, ki čisto vsakič delujejo Skrivnosti zapeljevanja, ki čisto vsakič delujejo 6d502eaeada9f297f821bf85d783100e Pripravi se novo poglavje v življenju: ti DVE dejanji nakazujeta, da se bosta verjetno poročila Intimni trenutki, ki bi jih moral doživeti vsak par vsaj enkrat Intimni trenutki, ki bi jih moral doživeti vsak par vsaj enkrat · · ·