erik-lucatero-543541-unsplash
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Uporabniki Instagrama vedno pogosteje uporabljajo funkcijo Stories. Slaba ločljivost fotografij in videoposnetkov pa po drugi strani kakšnega uporabnika prej odžene, kot privabi. Da bi se temu izognili, so tukaj 4 odlične aplikacije, ki vam bodo pri objavljanju “storijev” še kako koristile.

Instagram Stories je vedno bolj priljubljena funkcija, ki jo omogoča družbeno omrežje Instagram. Zaradi slabe kakovosti fotografij in videoposnetkov pa precej izgublja na privlačnosti. Nekateri uporabniki so prav zaradi tega začeli delati na tem, da bi “storije” naredili čim bolj privlačne, presenetljive, drugačne in zanimive. V celotnem procesu jim pravo gotovo pomagajo aplikacije po meri, ki jih ne manjka, in prav zato je izbira včasih otežena ali napačna. Če želite na svojem profilu več sledilcev in zanimive ter lepe zgodbe, potem so tukaj 4 aplikacije, ki vam lahko pomagajo, vaši sledilci pa bodo prijetno presenečeni.

Aplikacija SNOW

Aplikacija DesignLab

Aplikacija Hype Type

Aplikacija Unfold

PortadaHP2jpg Harry Potter: Hogwart’s Mistery – mobilna igrica za navdušence nad knjižnim junakom shutterstock_1542548600 To je 5 aplikacij, s katerimi lahko popolnoma enostavno služite denar! waving-app-voice-dating-match-designboom-1200-1 Pozabite na videz, ta aplikacija vam poišče sorodno dušo na podlagi glasu Signal samodejno kodira sporočila. Signal poskrbi, da vaša sporočila ostanejo skrita · · ·