Spletne zmenkarije
V zraku · buzz buzz

Danes spletne zmenkarije niso nič posebnega, tabuji o iskanju partnerja na spletu pa so že zdavnaj padli. Ker vse več parov svojo sorodno dušo išče prek spleta, je dobro vedeti, česa nikoli ne smeš objaviti na portalu za spletne zmenkarije.

V 21. stoletju se stvari dogajajo na spletu in nič drugače ni s spoznavanjem novih ljudi in potencialnih partnerjev. Profili na družbenih omrežjih in naše objave so novi prvi vtisi, zato je pomembno, kaj objaviš, predvsem na portalih za spletne zmenkarije. Tu namreč veljajo drugačna pravila kot na Facebooku in drugih družbenih omrežjih, zato moraš biti pri tem, kaj objaviš, precej bolj pazljiv, če želiš dobiti zmenek.

PREBERITE ŠE: Joshua Hoffine – družinske fotografije kot iz grozljivke

In česa po mnenju Whitney Wolf, soustanoviteljice Tinderja in generalne direktorice podjetja, ki ponuja aplikacijo za zmenke Bumble, na portalu za spletne zmenkarije absolutno ne smeš objaviti?

4 stvari, ki jih nikoli ne smeš objaviti na portalu za spletne zmenkarije:

Selfi v ogledaluOdpri galerijo
Forbes - Apple je najbolj vredna blagovna znamka 2016 Forbes: je Apple tudi v letu 2016 največ vredna znamka na svetu? Tako se Američani učijo o Hrvaški Tako Hrvaško vidijo Američani! Učne ure geografije po ameriško. Družinske fotografije kot iz grozljivke Joshua Hoffine – družinske fotografije kot iz grozljivke Let iz Tirane v Bruselj v 8 minutah Pisarna nad oblaki: delovni dan v življenju slovenskega pilota