priscilla-du-preez-234148-unsplash
V zraku · odnosi

Morda nikoli še nista zares govorila o tem, ali si želita imeti otroke ali ne, ali pa sta o tej temi govorila kot o neskončno oddaljeni prihodnosti. Vendar pa čas beži in prej ali slej pride čas, ko je treba sprejeti takšno odločitev. Kako pa ugotoviti, ali si tvoj partner želi otroke? Tu so navedeni 4 subtilni znaki, da si želi partner s teboj otroke in je čas, da se o tem pogovorita.

To so 4 subtilni znaki, da si želi partner s teboj otroke in je čas, da se o tem pogovorita.

Opozarja te na simpatične mimoidoče otroke

Ali naenkrat tvoj partner kamorkoli gresta opazi otroke? V kinu, parku, trgovini, morda celo na nogometni tekmi? To je zagotovo en izmed znakov, da si morda želi imeti otroke.

Vse pogosteje načrtuje dolgoročne plane

Eden izmed znakov, da si želi partner s teboj otroke, je tudi to, da začne vse bolj pogosto sprejemati dolgoročne odločitve. Morda se je odločil za nakup skupnega stanovanja ali pa za najem kredita. Vse to morda vodi v smer ustvarjanja družine. Pogovorita se.

Pohvali te, da bi bila izjemna mama/izjemen oče

Če te partner pohvali, da bi bil po njegovem mnenju zelo dober starš, obstaja verjetnost, da premišljuje o tem, da bi enkrat skupaj ustvarila družino.

PREBERITE ŠE: Top 4 aplikacije za nosečnice

Vsi vajini prijatelji imajo otroke – in partner to zelo očitno opazi

Ali tvoj partner oziroma partnerica pogosto omenja, da imajo vsi vajini prijatelji otroke in kako lepo družinsko življenje živijo? Morda ti po tihem razkriva hrepenenje svoje duše. Najbolje je, če se o vajinih željah in načrtih odkrito pogovorita.

Najhujša bolečina: znaki, da partner s teboj nima resnih namenov Najhujša bolečina: znaki, da partner s teboj nima resnih namenov d-1 ‘Gatsbying’ je zadnji trend v svetu zmenkov … in ni tako romantičen, kot je slišati to o vajinem razmerju pove telesna govorica Tako prepoznaš srečen par: to o vajinem razmerju pove telesna govorica shutterstock_560410630 Ljubezenski nasvet Baracka Obame: 3 vprašanja, ki jih moraš zastaviti, preden se poročiš · · · · ·